Ελλάδα

Στο ΣΕΦ Μιραλάς και Ζιλέ

Από κοντά θα παρακολουθήσουν την αναμέτρηση του Ολυμπιακού με τον Παναθηναϊκό στο τέταρτο παιχνίδι της σειράς των τελικών, οι Κέβιν Μιραλάς και Γκιγιόμ

Στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας προκειμένου να παρακολουθήσει από κοντά το τέταρτο παιχνίδι της σειράς των τελικών ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκό, βρίσκεται ο Κέβιν Μιραλάς.

Ο Βέλγος μεσοπεπιθετικός βρήκε την ευκαιρία να έρθει στην Ελλάδα και δεν παρέλειψε να παρακολουθήσει από κοντά την αναμέτρηση των ερυθρολεύκων, δείχνοντας με αυτό τον τρόπο την αγάπη του για το σύλλογο.

Μαζί του είνια και ο Γκιγιόμ Ζιλέ, ο οποίος παρότι πρόσφατα έλυσε τη συνεργασία του με τον Ολυμπιακό, δεν δίστασε να βρεθεί στο ΣΕΦ και να στηρίξει τις προσπάθειες των παικτών του Γιάννη Σφαιρόπουλου.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x