Ελλάδα

Στυλιανού στον ΣΠΟΡ FM: «Καλή μεταγραφή για τον Ολυμπιακό ο Τουπάν»

Πολύ καλή χαρακτήρισε ο Νίκος Στυλιανού, μιλώντας στον ΣΠΟΡ FM 94,6, τη μεταγραφή του Αξέλ Τουπάν στον Ολυμπιακό.

Ένας πολύ αθλητικός και εξελίξιμος παίκτης είναι το τελευταίο μεταγραφικό απόκτημα του Ολυμπιακού Αξέλ Τουπάν, όπως δήλωσε στον ΣΠΟΡ FM 94,6 ο Νίκος Στυλιανού, ο οποίος αντιμετώπισε φέτος τον Γάλλο γκαρντ/φόργουορντ στις αναμετρήσεις της Τζουκίγια με τη Ζαλγκίρις.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Νίκος Στυλιανού στον ΣΠΟΡ FM 94,6 και τους Τόλη Κοτζιά και Σταύρο Χονδροθύμιο:

Για τον Αξέλ Τουπάν: «Παίξαμε δύο φορές αντίπαλοι. Είναι παίκτης που μπορεί να βοηθήσει σαν back up τον Ολυμπιακό και μπορεί να δώσει πράγματα στο “2” και το “3”. Κυρίως αμυντικά, καθώς είναι πολύ αθλητικός, με φοβερά προσόντα, ενώ μπορεί να κάνει τα πάντα στο γήπεδο. Επιθετικά μπορεί να κάνει κάποια πράγματα, αλλά δεν είναι παίκτης των 15-20 πόντων σε κάθε παιχνίδι. Του αρέσει το ανοικτό γήπεδο και στο “5 εναντίον 5” έχει τον ρόλο του. Αν βρει τον ρόλο του στον Ολυμπιακό μπορεί να βοηθήσει. Είναι καλή μεταγραφή. Αν φύγει στο ανοικτό γήπεδο, δεν τον προλαβαίνεις. Στο “5 εναντίον 5” ή πάει στο ανοικτό σουτ ή με δύο ντρίμπλες θα ανέβει στο καλάθι. Είναι εξελίξιμος και έχει πολλά περιθώρια βελτίωσης».

Για το ποιο είναι το μειονέκτημα του Γάλλου γκαρντ/φόργουορντ: «Κάποιο μειονέκτημα φανερό δεν έχει. Αλλά δεν είναι ο παίκτης που μπορεί να σου δώσει πολλά πράγματα στην επίθεση, παρά μόνο κάποια συγκεκριμένα. Αυτό μπορεί να μην είναι και μειονέκτημα, γιατί είναι σε μία ομάδα που έχει ρόλους».

Για την πορεία της Ζαλγκίρις: «Δεν περίμεναν την πορεία της Ζαλγκίρις στην αρχή, αλλά όσο περνούσε ο καιρός ήταν σίγουροι ότι θα πάνε στο Final Four. Όταν έπεσαν με τον Ολυμπιακό ήταν σίγουροι ότι θα περάσουν. Κατάλαβαν ότι ήταν η χρονιά τους. Φέτος, δεν ξέρω τι θα κάνει. Έχουν αλλάξει πολλά με παίκτες που έφυγαν, αλλά σίγουρα θα είναι στο ίδιο δρόμο που ήταν και πέρυσι. Δεν έχω δει ολοκληρωμένο το ρόστερ, αλλά θα πάει καλά. Δεν έχει πάρει κάποιον σταρ και γενικά δεν θέλει τέτοιους παίκτες ο Γιασικεβίτσιους. Το πάει στο ομαδικό και στο σύνολο. Να βγουν οι πόντοι μέσα από την ομάδα».

Για τον ίδιο: «Ακόμη δεν ξέω που θα παίζω. Περιμένω αρχικά το εξωτερικό και βλέπουμε. Η Ελλάδα είναι πάντα στα πλάνα μου, αλλά θέλει και υπομονή. Να κάνω τη σωστή επιλογή».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x