Ελλάδα

Συγκινητικό μήνυμα του Άρη: «Εσένα μικρέ σε θέλουμε αύριο στο γήπεδο να δώσεις το πρώτο high-five της βραδιάς»!

Με ανάρτησή της στα social media, η ΚΑΕ Άρης ψάχνει έναν νεαρό φίλαθλο της ομάδας για καλό σκοπό!

Η χθεσινή ιστορική νίκη του Άρη μέσα στο ΟΑΚΑ, προκάλεσε όπως ήταν λογικό φρενίτιδα στις τάξεις των φίλων της ομάδας, οι οποίοι και έστησαν ένα... μεγάλο πάρτι τα ξημερώματα της Τρίτης στο αεροδρόμιο «Μακεδονία» κατά την επιστροφή της αποστολής στη Θεσσαλονίκη!

Μέσα στα δεκάδες βίντεο που κυκλοφόρησαν, ο φακός, συνέλαβε έναν πιτσιρικά φίλαθλο των «κίτρινων» να πηγαίνει στην υποδοχή με... πατερίτσες!

Η εικόνα αυτή συγκίνησε την ΚΑΕ, η οποία με ανάρτησή της στα social media ψάχνει να βρει τον νεαρό φίλο της ομάδας, ώστε στο αυριανό παιχνίδι με την Τρέντο να είναι «παρών» και να κάνει το πρώτο high-five με τους παίκτες!

Το μήνυμα της ΚΑΕ Άρης:

«Χθες η κάμερα ενός απλού οπαδού του ΑΡΗ Midea, «τσάκωσε» αυτόν τον απίθανο πιτσιρίκο που πήγε να πανηγυρίσει με τους υπόλοιπους στο αεροδρόμιο με…. πατερίτσες!

Εσένα μικρέ σε θέλουμε αύριο στο γήπεδο!

Διαδώστε το, βρείτε τον και αύριο, στον αγώνα με την Τρέντο, θα είναι μέσα στο «Nick Galis Hall» και μάλιστα ακριβώς 27 λεπτά πριν την έναρξη του αγώνα, θα βρίσκεται μπροστά στην Αψίδα Εισόδου της ομάδας για να δώσει το πρώτο High-Five της βραδιάς! Κοινοποιήστε ελεύθερα και περιμένουμε σε dm τα νέα».


Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x