Ελλάδα

Συμεωνίδης: «Υπάρχει μεγάλη στεναχώρια»

O Σάββας Συμεωνίδης, μέλος του τεχνικού επιτελείου της ΑΕΚ, αναφέρθηκε στις δύο σερί ήττες που υπέστη η «Ένωση» σε πρωτάθλημα και Ευρώπη.

Η ΑΕΚ μετά τις δύο διαδοχικές ήττες από Απόλλων Πάτρας και Τρεβίζο σε πρωτάθλημα και Basketball Champions League αντίστοιχα, υποδέχεται αύριο (23/10, 20:00) τον Άρη στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής της Stoiximan Basket League.

Με δηλώσεις του στο πλαίσιο του αγώνα με τους Θεσσαλονικείς, ο Σάββας Συμεωνίδης, μέλος του τεχνικού επιτελείου της «Ένωσης» αναφέρθηκε στη λάθος προσέγγιση και νοοτροπία που είχε η ομάδα στα δύο προηγούμενα παιχνίδια, τονίζοντας πως το ματς με τον Άρη είναι πρώτης τάξεως ευκαιρία να επιστρέψουν στις νίκες και στο καλό κλίμα.

«Έχουμε μπροστά μας ένα πολύ δύσκολο ματς με αντίπαλο τον Άρη. Κι αυτό, διότι προερχόμαστε από δύο ανεπιτυχή αποτελέσματα σε Ελλάδα και Ευρώπη, τα οποία η ομάδα τα προσέγγισε με λάθος νοοτροπία. Υπάρχει μεγάλη στενοχώρια απ’ όλους μας για τις ήττες αυτές, αλλά κυρίως γιατί απογοητεύσαμε τον κόσμο μας που ήρθε στο γήπεδο και στάθηκε στο πλευρό μας.

Η αυριανή αναμέτρηση με τον Άρη είναι μιας πρώτης τάξεως ευκαιρία για την ομάδα να επιστρέψει στις νίκες και να δώσει χαρά στον κόσμο της με τον τρόπο, που θα αγωνιστεί».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x