Ελλάδα

Συνάντηση Λιόλιου-Ζαγκλή στα γραφεία της FIBA

Ο νέος πρόεδρος της ΕΟΚ, Βαγγέλης Λιόλιος, επισκέφτηκε τα γραφεία της FIBA στη Γενεύη και συναντήθηκε με τον Έλληνα γενικό γραμματέα, Ανδρέα Ζαγκλή.

Το «Σπίτι του Μπάσκετ» στην έδρα της FIBA στη Γενεύη επισκέφτηκε ο πρόεδρος της ΕΟΚ, Βαγγέλης Λιόλιος και είχε την πρώτη του επίσημη επαφή με τον Γενικό Γραμματέα της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας, Ανδρέα Ζαγκλή.

Στη συνάντηση συμμετείχε και ο γενικός διευθυντής της ομοσπονδίας, Ντίνος Σβερκούνος, ο Executive Director της ευρωπαϊκής ζώνης, Καμίλ Νόβακ, και ο Άρης Ζώης μέλος του κεντρικού συμβουλίου, Αντιπρόεδρος της Επιτροπής Πρωταθλημάτων της FIBA και Πρόεδρος της Επιτροπής Νέων της FIBA Europe από το 2001.

Στη συνάντηση τέθηκαν επί τάπητος τα θέματα προτεραιότητας που απασχολούν το ελληνικό μπάσκετ σε σχέση με τη θέση του στο διεθνές στερέωμα.

Ο κ. Λιόλιος επανέλαβε και μια πάγια προγραμματική του θέση για διαρκή και εποικοδομητική επαφή με όλους τους θεσμικούς φορείς του αθλήματος και εκτός συνόρων, αφού θεωρεί ότι μόνο μέσα από ειλικρινείς σχέσεις και συνεργασία μπορεί να επιτυγχάνεται η πρόοδος.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

close menu
x