Ελλάδα

Τακιανός: «Είχαμε ψυχικά αποθέματα»

Πανευτυχής με τη νίκη της Λάρισας επί του Κολοσσού ήταν ο Φώτης Τακιανός, ο οποίος κράτησε χαμηλούς τόνους ενόψει του δεύτερου ματς των playoffs.

Τους παίκτες του αποθέωσε ο Φώτης Τακιανός μετά τη νίκη της Λάρισας επί του Κολοσσού Ρόδου, λέγοντας πως έδειξαν μεγάλα ψυχικά αποθέματα.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Φώτης Τακιανός:

«Θέλω να ξεκινήσω δίνοντας συγχαρητήρια στους παίκτες μας με τη λογική ότι εναντίον μίας πάρα πολύ καλής ομάδας, εκτός έδρας και σε μία δύσκολη αποστολή, μπορέσαμε να φανούμε για μεγάλο χρονικό διάστημα του παιχνιδιού όπως έπρεπε. Καταφέραμε να ελέγξουμε το παιχνίδι δύο φορές, όταν πήγαινε αυτό να ξεφύγει, μέσα από την άμυνά μας. Πολλές φορές υπερβάλαμε όσον αφορά τα ψυχικά μας αποθέματα. Αυτή την στιγμή, πρέπει να καταλάβουμε ότι είμαστε στα playoffs και ότι αυτό σημαίνει σειρά αγώνων. Δεν πρέπει να υπερβάλουμε από τη νίκη.

Είναι σπουδαία νίκη, αλλά δεν μας εξασφαλίζει κάτι περισσότερο από το 1-0. Παίζουμε με μία σπουδαία ομάδα και θα πρέπει φεύγοντας από το γήπεδο, να αφήσουμε τη χαρά και τη νίκη εδώ και να συγκεντρωθούμε για το επόμενο παιχνίδι της Τρίτης στην έδρα μας. Έχουμε δύσκολη επιστροφή. Ευελπιστώ ότι θα μπορέσουμε να ανακάμψουμε περισσότερο και να χρησιμοποιήσουμε τα ψυχικά αποθέματα για να τα δώσουμε όλα και στο επόμενο παιχνίδι
».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x