Ελλάδα

Τακιανός: «Έχουμε δρόμο για να ενσωματώσουμε όσα θέλουμε στον ΠΑΟΚ»

Η αποστολή του ΠΑΟΚ για την Πάτρα και οι σκέψεις του Φώτη Τακιανού για τον αυριανό αγώνα με τον Προμηθέα.

Χωρίς απρόοπτα ο ΠΑΟΚ ολοκλήρωσε την προετοιμασία για τον αγώνα με τον Προμηθέα στην Πάτρα το Σάββατο (15:30). Ο Φώτης Τακιανός ετοιμάζεται για το ντεμπούτο του, καθώς πήρε τη θέση του Άρη Λυκογιάννη μετά το Final 8 Κυπέλλου.

«Είμαστε όλοι επηρεασμένοι από το τραγικό δυστύχημα που έχει συγκλονίσει την Ελλάδα. Οι σκέψεις μας είναι στους ανθρώπους που χάθηκαν και στις οικογένειές τους. Θερμά συλλυπητήρια και μακάρι να μην βιώσουμε ποτέ ξανά μία παρόμοια κατάσταση», ανέφερε αρχικά ο νέος προπονητής της ομάδας και πρόσθεσε: «Είναι ένα παιχνίδι που έχει υψηλό βαθμό δυσκολίας για την ομάδα μας. Στο χρονικό διάστημα που δουλέψαμε, είμαι ευχαριστημένος από την ανταπόκριση των παικτών, το πως δούλεψαν και πως απορρόφησαν τα καινούρια πράγματα που προσπαθήσαμε να βάλουμε. Έχουμε όμως πολύ δρόμο ακόμη για να πούμε ότι φτάσαμε σε ένα επίπεδο ενσωμάτωσης όσων θέλουμε στην ομάδα. Είναι ένα παιχνίδι εκτός έδρας με μία ομάδα που έχει ποιότητα και αυτό που πρωτίστως θα πρέπει να έχουμε, είναι συγκέντρωση και στα 40 λεπτά του αγώνα».

Η αποστολή αναχώρησε για την Πάτρα με τους Γιανίκ Φράνκε, Τζέιλεν Ραϊλι, Νίκο Τσιακμά, Τζέιλεν Χαντς, Βαγγέλη Μαργαρίτη, Ταϊλερ Πόλεϊ, Διαμαντή Σλαφτσάκη, Τζόρνταν Σαϊμπερτ, Δημήτρη Κακλαμανάκη, Γιώργο Καμπερίδη, Χρήστο Σαλούστρο και Νέιτ Ρένφρο.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x