Ελλάδα

Τέσσερις… νοκ άουτ στον ΠΑΟΚ

Με αρκετές απουσίες επέστρεψε ο ΠΑΟΚ στις προπονήσεις τη Μεγάλη Τετάρτη (4/4).

Αρκετούς «πονοκεφάλους» έχει ο ΠΑΟΚ μία ημέρα μετά τη φιλική νίκη επί της Μέγκα Μπεμάξ.

Ο «Δικέφαλος του Βορρά» επέστρεψε τη Μεγάλη Τετάρτη (4/4) στις προπονήσεις, με τον Ηλία Παπαθεοδώρου να μετράει τέσσερις απουσίες.

Ο Βαγγέλης Μαργαρίτης, ο οποίος αποχώρησε τραυματίας από το ματς κόντρα στους Σέρβους, έχει υποστεί μία κάκωση στο αριστερό γόνατο, που θα τον κρατήσει εκτός για τις επόμενες δύο ημέρες. Νοκ άουτ για το ίδιο χρονικό διάστημα θα μείνουν ακόμη οι Δημήτρης Κατσίβελης και Θοδωρής Ζάρας, με τον πρώτο να έχει πρόβλημα στον καρπό και τον δεύτερο να ταλαιπωρείται από μία τενοντίτιδα στο αριστερό πόδι.

Από ‘κει και πέρα, το ατομικό του πρόγραμμα ακολουθεί ο Δημήτρης Καραμανώλης, λόγω μίας τενοντίτιδας. Οι παίκτες του ΠΑΟΚ θα συνεχίσουν το πρόγραμμά τους με μία προπόνηση τη Μεγάλη Πέμπτη (5/4), τη Μεγάλη Παρασκευή θα έχουν ρεπό και θα επιστρέψουν στις… επάλξεις το Μεγάλο Σάββατο (7/4), προκειμένου να επιστρέψουν στην προετοιμασία τους για τις αναμέτρησεις με ΑΕΚ και Λαύριο.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x