Ελλάδα

Τετ-α-τετ Γιαννάκη με Πέτγουεϊ: Θα το ξανασκεφτεί ο Αμερικανός αν θα αποσυρθεί!

Συνάντηση με τον Μπρεντ Πέτγουεϊ είχε σήμερα ο Παναγιώτης Γιαννάκης, μετά την απόφαση του Αμερικανού να σταματήσει το μπάσκετ και αυτό που προκύπτει είναι πως 32χρονος φόργουορντ θα το ξανασκεφτεί!

Δεύτερες σκέψεις από τον Μπρεντ Πέτγουεϊ!

Όπως ενημερώνει ο Άρης, ο 32χρονος Αμερικανός συναντήθηκε με τον Παναγιώτη Γιαννάκη σήμερα (12/11), λέγοντας στον προπονητή του πως θα αγωνιστεί με Αβελίνο και Φάρο, και θα αποφασίσει μετά τι ακριβώς θα κάνει με την καριέρα του, αφήνοντας, φυσικά, ανοιχτό το ενδεχόμενο να πάρει μην αποσυρθεί, τελικά, από την ενεργό δράση!

Θυμίζουμε, χθες, αργά το βράδυ, φανερά απογοητευμένος από την ήττα στο ντέρμπι της Θεσσαλονίκης με τον ΠΑΟΚ και τη δική του απόδοση, ανακοίνωσε πως σταματάει το μπάσκετ, σημειώνοντας μεταξύ άλλων: «Αν δεν μπορώ να συνεισφέρω στο παρκέ, είναι ώρα να σταματήσω το μπάσκετ. Σέρνομαι, τώρα παίρνω την ευθύνη, καλύτερα να αποσυρθώ για το καλό της ομάδας μου».

Αναλυτικά, όσα αναφέρει η ενημέρωση της ΚΑΕ Άρης:

«Ο Παναγιώτης Γιαννάκης είχε τετ-α-τετ με τον Brent Petway μετά το τέλος της σημερινής (12/11) προπόνησης με αφορμή την ανάρτηση του παίκτη σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης.

Ο Αμερικανός forward διεμήνυσε στον προπονητή του ΑΡΗ πως θέλει να βοηθήσει την ομάδα στα δυο παιχνίδια που ακολουθούν με τη Sidigas Avellino (14/11) και τον Γ.Σ.Λ. Φάρο (18/11) και στη συνέχεια, καθώς θα υπάρξει διακοπή των αγωνιστικών υποχρεώσεων λόγω των προκριματικών του Παγκοσμίου Κυπέλλου του 2019, θα σκεφτεί και θα αποφασίσει για το μέλλον του
».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x