Ελλάδα

«Θα συνεχίζει να είναι δίπλα στον Πανιώνιο»

Δίπλα στον Πανιώνιο είναι και θα είναι ο Γιώργος Κουτελάκης, όπως ενημέρωσε η ΚΑΕ με ανακοίνωση από την επίσημη ιστοσελίδα της.

Δεν θα σταματήσει να βοηθά τον Πανιώνιο ο πρώην δήμαρχος Νέας Σμύρνης, Γιώργος Κουτελάκης, όπως ενημέρωσε η ΚΑΕ με ανακοίνωσή της το Σάββατο.

Σχετικά αναφέρει:

«Λάβαμε γνώση ανάρτησης σε ιστοσελίδα της Νέας Σμύρνης με αναφορά της σε θέματα της ΚΑΕ Πανιώνιος. Θέλουμε να διευκρινίσουμε ότι ο Γιώργος Κουτελάκης είναι δίπλα στην ομάδα και έχει καταβάλλει έμπρακτα κάθε δυνατή προσπάθεια για την άρση των προβλημάτων που προέκυψαν την συγκεκριμένη περίοδο διοίκησης ( 2009-2010) της ΚΑΕ», αναφέρει η ανακοίνωση του Πανιωνίου.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x