Ελλάδα

Θεραπεία για Πέτγουεϊ και Λο

Με απόντες του Πέτγουεϊ και Λο που έχουν ενοχλήσεις σε μέση και γόνατο αντίστοιχα και έκαναν θεραπεία άρχισε η προετοιμασία του Ολυμπιακού για τον ημιτελικό του κυπέλλου με τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ.

Από το αεροδρόμιο στο γήπεδο πήγαν οι παίκτες του Ολυμπιακού το απόγευμα της Παρασκευής (20/12), αφού το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό στον νοκ άουτ ημιτελικό του κυπέλλου τη Δευτέρα στο ΟΑΚΑ δεν άφησε περιθώρια για ξεκούραση. Άπαντες στους πρωταθλητές Ευρώπης αγωνιούσαν για την κατάσταση των Μπρεντ Πέτγουεϊ και Έισι Λο, που έμειναν εκτός προγράμματος λόγω ενοχλήσεων σε μέση και γόνατο αντίστοιχα.

Οι δύο παίκτες έκαναν θεραπεία, συγκεκριμένα το ιατρικό επιτελείο έχει πέσει πάνω τους για να είναι έτοιμοι να βοηθήσουν στο ματς της Δευτέρας (23/12), αλλά η συμμετοχή τους θα κριθεί στην αυριανή και μεθαυριανή προπόνηση. Ο Αμερικανός φόργουορντ απεκόμισε το πρόβλημα στο χθεσινό παιχνίδι με την Ζιέλονα Γκούρα στην Πολωνία, ενώ ο συμπατριώτης του γκαρντ, αισθάνεται μεν καλύτερα μετά την αφαίρεση υγρού από το γόνατο, αλλά το αν θα είναι έτοιμος θα το δείξουν οι επόμενες προπονήσεις.

Νίκος Ζέρβας

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x