Ελλάδα

Θεραπεία για Ρίβερς στον ΠΑΟΚ

Στο ματς του ερχόμενου Σαββάτου στη Λάρισα επικεντρώθηκε η προπόνηση του ΠΑΟΚ την Τρίτη στην Πυλαία.
Google Προσθέστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 ως προτιμώμενη πηγή στο Google

Το πρόγραμμα προπόνησης του ΠΑΟΚ την Τρίτη στην Πυλαία περιελάμβανε ανάλυση της Λάρισας, με την οποία θα αγωνιστεί ο «Δικέφαλος» το ερχόμενο Σάββατο για την 21η αγωνιστική της Basket League, μέσω βίντεο, και προπόνηση με έμφαση στην τακτική από τον Άρη Λυκογιάννη.

Ο Ντεμέτριο Ρίβερς, ο οποίος τραυματίστηκε στη διάρκεια του αγώνα με τον Ολυμπιακό τη Δευτέρα, υποβλήθηκε σε μαγνητική τομογραφία, η οποία επιβεβαίωσε πως ο Αμερικανός φόργουορντ έχει υποστεί κάκωση έσω πλαγίου συνδέσμου στο δεξί γόνατο. Ο παίκτης έμεινε εκτός του προγράμματος της ημέρας και ακολουθεί πρόγραμμα θεραπείας, ώστε να προλάβει το ματς στη θεσσαλική πόλη.

Εκτός προπόνησης έμεινε και ο Απόστολος Ρούμογλου, λόγω ενοχλήσεων στη μέση. Ο νεαρός φόργουορντ υποβλήθηκε, επίσης, σε μαγνητική και η κατάστασή του θα εκτιμηθεί από το γιατρό της ομάδας.

Εξετάσεις για προληπτικούς λόγους λόγω των ενοχλήσεων στον αχίλλειο έκανε και ο Γιώργος Καμπερίδης, που συμμετείχε στο πρόγραμμα της ομάδας, καθώς τα αποτελέσματα δεν έδειξαν πως αντιμετωπίζει κάποιο πρόβλημα.

Στο πρόγραμμα της ομάδας συμμετείχε ο Άντονι Λι, ο οποίος σταδιακά θα ανεβάσει ρυθμούς, ώστε να προλάβει τον αγώνα του ερχόμενου Σαββάτου.

Η επόμενη προπόνηση του ΠΑΟΚ έχει προγραμματιστεί στις 19:00 της Τετάρτης στο «Παλατάκι».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x