Θετικό δείγμα γραφής άφησε ο Παναθηναϊκός στο ανεπίσημο-προπονητικού χαρακτήρα φιλικό ενάντια στον Απόλλωνα Πατρών και πήρε μια δίκαιη κι εύκολη νίκη με 76-51 στο ΟΑΚΑ, υπό το βλέμμα του Ντούσκο Ιβάνοβιτς.
Βεβαίως, ο νέος τεχνικός των «πρασίνων» στερήθηκε των υπηρεσιών του αρχηγού Δημήτρη Διαμαντίδη (ενοχλήσεις στο γόνατο) και του υπαρχηγού, Αντώνη Φώτση (πρόβλημα στη μέση), ωστόσο είχε την ευκαιρία να δοκιμάσει πρόσωπα και τακτικές.
Αρχικά, οι νταμπλούχοι Ελλάδος «ξόδεψαν» το πρώτο δεκάλεπτο της αναμέτρησης, αλλά στη συνέχεια "πάτησαν το γκάζι", έβγαλαν πολύ ενέργεια κι έφτασαν σε μια απολύτως δίκαιη επικράτηση στο κλειστό του ΟΑΚΑ.
Πλέον, ο Παναθηναϊκός θα επιστρέψει και πάλι σε ρυθμούς προπονήσεων, αρχής γενομένη από τη Δευτέρα, όπου θα προπονηθούν το απόγευμα.
Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.






