Ελλάδα

Θύρα 13: «Για γέλια και για κλάματα οι τιμές για το Super Cup, αλλά θα είμαστε εκεί»

Ανακοίνωση κατά του ύψους των τιμών των εισιτηρίων του Super Cup στο μπάσκετ εξέδωσαν οι οργανωμένοι φίλοι του Παναθηναϊκού, οι οποίοι βέβαια προανήγγειλαν την παρουσία τους στο Κλειστό της Ρόδου.

Τα παράπονά της για τα εισιτήρια του επικείμενου Super Cup στο μπάσκετ εξέφρασε μέσω ανακοίνωσης η Θύρα 13, με τους οργανωμένους του Παναθηναϊκού να κάνουν λόγο περί τιμών για «γέλια και για κλάματα».

«Στο ίδιο έργο παραλογισμού θεατές για άλλη μια φορά, οι τιμές των εισιτηρίων είναι για γέλια και για κλάματα 80€ με βασικό μισθό 700€. Μάλλον δεν έχουν καταλάβει μερικοί σε τι καιρούς ζούμε εκτός και αν θέλουν το γήπεδο άδειο με 20 ξενοδόχους που μάλλον αυτό θέλουν», ανέφεραν αρχικά.

Ωστόσο, στη συνέχεια της ανακοίνωσής τους συμπλήρωσαν ότι θα παραστούν στο Κλειστό της Καλλιθέας Ρόδου, προκειμένου να στηρίξουν την ομάδα τους.

«Εμείς πρώτοι βγάζαμε ανακοινώσεις ανέκαθεν για τα εισιτήρια και κάναμε αποχή και όχι γιατί δεν είχαμε κόσμο να πάμε, αντιθέτως πάντα τα περισσότερα εισιτήρια κόβαμε σε σχέση με τούς υπόλοιπους. Εμείς όμως όσο δύσκολα και αν είναι τα πράγματα, είτε απέξω, είτε μέσα, είτε με συνοδεία, στην ομάδα θα είμαστε εκεί», τόνισαν.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x