Ελλάδα

Ο φόργουορντ που… ήθελε ο Ιβάνοβιτς

Στο στόχαστρο μεγάλου προπονητή βρέθηκε ο Νομπέλ Μπονγκού-Κολό, σύμφωνα με δηλώσεις του ίδιου στη Γαλλία, με το δημοσίευμα να κάνει λόγο για τον Ντούσκο Ιβάνοβιτς του Παναθηναϊκού.

Ο Νομπέλ Μπονγκού-Κολό είχε συζητήσεις με μεγάλο Ευρωπαίο, όπως αποκάλυψε ο ίδιος στο lepopulaire.fr. Ο Κονγκολέζος φόργουορντ πραγματοποίησε φέτος μια πολύ καλή χρονιά με τη Λιμόζ, όντας ένας από τους πρωταγωνιστές των Γάλλων στην κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Ο 26χρονος, ύψος 2.02, πάουερ φόργουορντ είχε 15.1 πόντους (49% στα δίποντα και 37.8% στα τρίποντα), 5.1 ριμπάουντ και 1.6 ασίστ κατά μέσο όρο σε 30 συμμετοχές στην Pro A.

Παρ' ότι είχε την ευκαιρία παίξει σε ομάδα πολύ καλύτερου επιπέδου, με βάση τα όσα λέει, εκείνος τελικά προτίμησε να παραμείνει στην Λιμόζ, ανανεώνοντας το συμβόλαιο του μέχρι το 2017,με αυξημένες αποδοχές.

«Αυτό το καλοκαίρι είχα αρκετές επαφές. Ένας μεγάλος προπονητής με κάλεσε και μου είπε πως με θέλει στην ομάδα. Ήταν κάτι που μου προσέφερε ευχαρίστηση. Δεν μπορούσα να το πιστέψω. Στο τέλος όμως αποφάσισα να παραμείνω στη Λιμόζ και είμαι πολύ χαρούμενος γι’ αυτό. Πως θα μπορούσα να μην αγωνιστώ στην Euroleague για πρώτη φορά με την ομάδα που είμαι πρωταθλητής; Είναι αδύνατον», ήταν τα λόγια του.

Το δημοσίευμα το πάει βέβαια ένα βήμα παραπέρα, υποστηρίζοντας πως ο «μεγάλος προπονητής» είναι ο Ντούσκο Ιβάνοβιτς.

Επιμέλεια: Νίκος Παπακαλός

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x