Ελλάδα

Το ευχαριστώ του Αλεξανδρή στον Λάσκαρη

Ο Βαγγέλης Αλεξανδρής εξοφλήθηκε από την οικογένεια Λάσκαρη για μια οφειλή προ πέντε ετών και ευχαρίστησε δημοσίως τον ισχυρό άνδρα της ΚΑΕ Άρης.
Google Προσθέστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 ως προτιμώμενη πηγή στο Google

Ο Νίκος Λάσκαρης έχει βάλει σε μια σειρά τις οφειλές του Άρη και σταδιακά εξοφλεί τους πιστωτές διαγράφοντας τις παλιές «αμαρτίες» της ΚΑΕ. Στη λίστα των εξοφληθέντων μπήκε και ο πρώην προπονητής της ομάδας και πλέον του Ηρακλή, Βαγγέλης Αλεξανδρής, ο οποίος ευχαρίστησε την οικογένεια Λάσκαρη.

«Ένα μεγάλο ευχαριστώ από την καρδιά μου στην οικογένεια Λάσκαρη.. για την εξόφληση της οφειλής του Άρη από την συνεργασία μας το 2011-12, που δεν δημιούργησαν, αλλά ανέλαβαν και διεκπεραίωσαν με καλοσύνη και ευγένεια», έγραψε στο Facebook ο «τίγρης».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x