Ελλάδα

Το μήνυμα του Ντόρσεϊ στους φίλους του Ολυμπιακού

Ενθουσιασμένος που βρίσκεται στον Ολυμπιακό εμφανίστηκε ο Τάιλερ Ντόρσεϊ μέσω μηνύματός που έστειλε στους φίλους της ομάδας από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης της ΚΑΕ.

Ο Τάιλερ Ντόρσεϊ βρίσκεται εδώ και λίγες ώρες στην Ελλάδα για λογαριασμό του Ολυμπιακού και εκτός από τις πρώτες του δηλώσεις στα ΜΜΕ, απευθύνθηκε στους φίλους της ομάδας επί… προσωπικού, μέσω μηνύματός του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης της ΚΑΕ.

«Γεια σας φίλοι του Ολυμπιακού! Μόλις προσγειώθηκα και είμαι ενθουσιασμένος για τη νέα σεζόν! Είμαι ενθουσιασμένος που θα σας δω, που θα δω τους συμπαίκτες μου και τους προπονητές μου. Θα είναι μια σπουδαία χρονιά και νιώθω καλά για αυτό!», ήταν επακριβώς τα λόγια του 25χρονου ομογενούς γκαρντ των «ερυθρόλευκων».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x