Ελλάδα

Το πρώτο μήνυμα του Μοντέρο ως παίκτης του Ολυμπιακού: Τραγούδησε το «Είσαι στο μυαλό κάτι μαγικό»

Ο Γιαν Μοντέρο έστειλε το πρώτο του μήνυμα ως παίκτης του Ολυμπιακού, τραγουδώντας το γνωστό σύνθημα των «ερυθρόλευκων» λίγες ώρες μετά την επίσημη ανακοίνωσή του.
Google Προσθέστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 ως προτιμώμενη πηγή στο Google

Λίγες ώρες μετά την επίσημη ανακοίνωση της απόκτησής του, ο Γιαν Μοντέρο έστειλε το πρώτο του μήνυμα ως παίκτης του Ολυμπιακού, κερδίζοντας αμέσως τις εντυπώσεις των φιλάθλων.

Οι «ερυθρόλευκοι», στην καθιερωμένη διαδικτυακή τους «καλημέρα» μετά από σημαντικά γεγονότα, δημοσίευσαν ένα βίντεο με πρωταγωνιστή τον νέο τους γκαρντ, συνοδεύοντάς το με το μήνυμα: «Kalimera είπαμε; Δεν είπαμε… Θα πούμε; Φυσικά! Και όχι μόνο… Θα πούμε και ένα τραγούδι. Όχι από εμάς, αλλά από τον Jean Montero!».

Στο βίντεο, ο Δομινικανός άσος τραγουδά το γνωστό σύνθημα των φίλων του Ολυμπιακού, «είσαι στο μυαλό, κάτι μαγικό...», στέλνοντας το πρώτο του μήνυμα στους οπαδούς της νέας του ομάδας.



Ο Μοντέρο ανακοινώθηκε επίσημα από τους Πειραιώτες κατά τη διάρκεια της παρουσίασης της νέας χορηγικής συνεργασίας με τη Superbet, η οποία θα βρίσκεται στο μπροστινό μέρος της φανέλας του συλλόγου έως το 2032. Ο 22χρονος γκαρντ υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας έως το 2029 (2+1 χρόνια), ενώ επέλεξε να αγωνίζεται με τη φανέλα που φέρει το νούμερο «8».

Ο πρώην παίκτης της Βαλένθια προέρχεται από εξαιρετική σεζόν στην EuroLeague, όπου είχε κατά μέσο όρο 14,4 πόντους, 3 ριμπάουντ, 4,8 ασίστ και 17,9 βαθμούς στο σύστημα αξιολόγησης σε 38 συμμετοχές, αποτελώντας μέλος της κορυφαίας πεντάδας της διοργάνωσης.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x