Ο Ολυμπιακός επιβλήθηκε με 101-94 του Παναθηναϊκού στο «Telekom Center Athens», συνεχίζοντας αήττητος την πορεία του στο φετινό πρωτάθλημα!
Μετά το τέλος της αναμέτρησης, ο Νίκος Ζέρβας σχολίασε τα όσα είδε στο ντέρμπι των «αιωνίων», τονίζοντας ότι οι «ερυθρόλευκοι» κατάφεραν να επιβεβαιώσουν την ανωτερότητά τους, εκμεταλλευόμενοι και τις απουσίες του αντιπάλου του, ενώ στη συνέχεια στάθηκε στο εκπληκτικό πρώτο ημίχρονο των Πειραιωτών, οι οποίοι πρέπει να κρατήσουν τις πολύ καλές εμφανίσεις των Λαρεντζάκη και Μόρις.
Επιπλέον, ανέφερε ότι ένα ακόμα ντέρμπι συνοδεύτηκε από επεισόδια μεταξύ παικτών και μίλησε για τη μεγάλη ένταση μεταξύ Ντόρσεϊ και Ναν, ενώ πρόσθεσε ότι δεν ξέρει αν μπορούν οι δύο «αιώνιοι» να παίξουν φέτος στους τελικούς ή στα playoffs της Ευρωλίγκας, σε τέτοιο κλίμα.
Δείτε το βίντεο με το σχόλιο του Νίκου Ζέρβα:
@sporfm946 To σχόλιο τoυ Νίκου Ζέρβα μετά τη νίκη του Ολυμπιακού επί του Παναθηναϊκού στο Telekom Center Athens #panathinaikos #sporfm #olympiacos ? πρωτότυπος ήχος - sporfm946
Διαβάστε Επίσης
Τα σχόλια στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 για τη νίκη του Ολυμπιακού στο T-Center Τι αναφέρει το φύλλο αγώνα για το Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός: Τα υβριστικά συνθήματα και ο Βεζένκοφ Ολυμπιακός: Η πρώτη εκτίμηση για τον τραυματισμό του Τζόουνς - Θα κάνει εξετάσεις την Τρίτη Αταμάν: «Ο Ολυμπιακός παίζει με παραπάνω ξένους συν τους διαιτητές - Είδαμε μια κωμωδία, δεν μας άφησαν να παίξουμε» Ρομπόλης – Πετρίδης: «Τσακωμοί, ανακοινώσεις και… κακό content στο ντέρμπι» Μπαρτζώκας: «Είμαστε χωρίς αμφιβολία η καλύτερη ομάδα της regular season - Οφείλω να πω συγχαρητήρια στους παίκτες μου»Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.






