Ελλάδα

Τολιόπουλος: «Ευχαριστώ τον Θεό που μπήκε αυτό το σουτ»

Οι δηλώσεις του Βασίλη Τολιόπουλου στην κάμερα της ΕΡΤ μετά το απίθανο σουτ του που έδωσε τη νίκη και την πρόκριση στον Άρη επί του Προμηθέα Πατρών.

Με ασύλληπτο buzzer-beater τρίποντο του Βασίλη Τολιόπουλου, ο Άρης έφυγε με το διπλό και την πρόκριση από την έδρα του Προμηθέα και θα συναντήσει τον Παναθηναϊκό στα ημιτελικά της Stoiximan Basket League.

Στις δηλώσεις του στην κάμερα της ΕΡΤ, ο Έλληνας γκαρντ ευχαρίστησε τον Θεό που μπήκε αυτό το σουτ, ενώ πρόσθεσε πως φέτος νιώθει ότι είναι η χρονιά του!

«Ήθελε τέσσερα δευτερόλεπτα, είδα διεκδικούμενη την μπάλα και (το σουτ) ήταν μέσα στις σκέψεις μου. Βρήκα χρόνο, τα κατάφερα. Ευχαριστώ τον Θεό που μπήκε αυτό το σουτ!», είπε αρχικά και συνέχισε:

«Φέτος νιώθω ότι είναι η χρονιά μου. Χαίρομαι που έχω βοηθήσει τόσο την ομάδα μου. Το αξίζαμε να είμαστε στη τετράδα. Είμαι περήφανος για την ομάδα μου», ενώ συμπλήρωσε για το παιχνίδι και την πρόκριση των Θεσσαλονικιών.

«Χάσαμε εύκολα όσες φορές παίξαμε εδώ αλλά ξέραμε ότι δεν είναι τόσο μεγάλη η διαφορά μας. Γνωρίζαμε ότι άμα χάσουμε πάμε σπίτι μας. Αξίζαμε να κερδίσουμε, τα δώσαμε όλα και κερδίσαμε. Είναι επιτυχία για την ομάδα το ότι βρίσκεται στην τετράδα. Θέλω να ευχαριστήσω την οικογένειά μου, την κοπέλα μου και όλους όσοι με στήριξαν στο τελευταίο διάστημα που δεν ήμουν καλά».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x