Ελλάδα

Τόμιτς: «Το ελληνικό μπάσκετ έχει ανάγκη από νεαρά παιδιά»

Ο Μίλαν Τόμιτς αναφέρθηκε στην εικόνα του Περιστερίου κόντρα στον Ολυμπιακό και επισήμανε πως το ελληνικό μπάσκετ έχει ανάγκη από Έλληνες παίκτες.

Ο Ολυμπιακός επικράτησε με 79-67 του Περιστερίου στην πρώτη αναμέτρηση ανάμεσα στις δύο ομάδες για τα playoffs της Stoiximan Basket League και ο Μίλαν Τόμις μίλησε στην κάμερα της ΕΡΤ, υπογραμίζοντας ότι το ελληνικό μπάσκετ έχει ανάγκη από νεαρούς αθλητές, ενώ παράλληλα φάνηκε ικανοποιημένος από την εικόνα της ομάδας του.

«Το ελληνικό μπάσκετ θέλει νεαρά παιδιά. Κάναμε κάποια λάθη, ελέγχαμε το παιχνίδι για 30 λεπτά. Τα λάθη μας, κάποια ριμπάουντ μας στοίχισα, δεν το έχουμε βρει ακόμα. Παλέψαμε, παίξαμε σκληρά, θα δούμε το επόμενο παιχνίδι».

Στη συνέντευξη Τύπου ο ίδιος είπε: «Κάναμε ένα καλό παιχνίδι, πρώτη φορά μπορώ ποιοτικό παιχνίδι. Τα παιδιά τα έδωσαν όλα. Ελέγξαμε το παιχνίδι επί 28 λεπτά, όμως, για να κερδίσεις τον Ολυμπιακό θα πρέπει να το ελέγξεις επί σαράντα. Σε κάποιες μικρές λεπτομέρειες, σε κάποιες άμυνες δεν αντιδράσαμε καλά. Σε γενικές γραμμές, όμως, προσπαθήσαμε και πιστεύω πως ο κόσμος είδε ένα πολύ ωραίο παιχνίδι».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x