Ελλάδα

Τρεις μεταγραφές άνω των 30 ετών

ΕΟΚ και ΠΣΑΚ συμφώνησαν στην καθιέρωση τριών μεταγραφών παικτών άνω των 30 ετών για τις ομάδες της Β’ Εθνικής, της Γ’ Εθνικής και των τοπικών πρωταθλημάτων.

Το δικαίωμα να εντάξουν και τρίτο παίκτη άνω των 30 ετών στο δυναμικό τους θα έχουν από την ερχόμενη σεζόν οι ομάδες της Β’ Εθνικής, της Γ’ Εθνικής και των τοπικών πρωταθλημάτων.

«Η ομοσπονδία αποδέχτηκε το σχετικό αίτημα του ΠΣΑΚ στο πλαίσιο της καλής συνεργασίας που υπάρχει με τον σύνδεσμο των παικτών, με την προϋπόθεση ότι όταν συμβαίνει αυτό, θα κατατίθεται το ποσό των 300 ευρώ το οποίο θα διατίθεται υπέρ του αναπτυξιακού προγράμματος που λειτουργεί με επιτυχία σε όλη την Ελλάδα», αναφέρει η σχετική ανακοίνωση.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x