Ελλάδα

Τριαντόπουλος για Ομπράντοβιτς: «Δεν υπάρχει καμία συζήτηση, όλοι θα τον θέλαμε στον Παναθηναϊκό»

Καμία επαφή με τον Ζέλιμιρ Ομπράντοβιτς δεν έχει ο Παναθηναϊκός όπως χαρακτηριστικά δήλωσε ο Τάκης Τριαντόπουλος, τονίζοντας πως αυτή τη στιγμή υπάρχει προπονητής.

Στο... καυτό θέμα του προπονητή που θα οδηγήσει τον Παναθηναϊκό τη νέα σεζόν αναφέρθηκε μεταξύ άλλων ο Τάκης Τριαντόπουλος.

Ο επικεφαλής του διοικητικού σχήματος των «πρασίνων» αναφέρθηκε στον Ζέλιμιρ Ομπράντοβιτς και στις φήμες που υπάρχουν για επιστροφή του στον πάγκο του συλλόγου, ξεκαθαρίζοντας πως παρά το γεγονός πως άπαντες θα τον ήθελαν και πάλι στην οικογένεια του Παναθηναϊκού, δεν έχει γίνει καμία συζήτηση με τον Σέρβο τεχνικό.

Μάλιστα, από τη στιγμή που ο Όντεντ Κάτας είναι προπονητής της ομάδας, δεν μπορεί να γίνει περαιτέρω κουβέντα για το θέμα αυτό.

«Δεν έχουμε μιλήσει με τον Ομπράντοβιτς. Δεν υπάρχει καμία συζήτηση με τον κ.Ομπράντοβνιτς. Προφανώς και όλοι θα τον θέλαμε κα πάλι στον ΠΑΟ. Αυτή τη στιγμή όμως έχουμε προπονητή και δεν θεωρώ ότι είναι σωστό να μιλήσουμε για το θέμα προπονητή όταν ακόμη δεν έχουμε μιλήσει με τον Κάτας».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x