Ελλάδα

Τσαϊρέλης: «Να κάνουμε το ίδιο και στον επόμενο αγώνα»

«Να νικήσει ο Άρης και στην έδρα του ΠΑΟΚ», ώστε να τελειώσει τη σειρά, τόνισε ο Μιχάλης Τσαϊρέλης, ο οποίος ανέλαβε την ευθύνη για το τρίποντο του Μακφάντεν, που έστειλε το παιχνίδι στην παράταση.

Την ευθύνη για το λάθος μαρκάρισμα του Μακφάντεν στη φάση που ο ΠΑΟΚ ισοφάρισε τον Άρη και έστειλε το παιχνίδι στην παράταση ανέλαβε ο Μιχάλης Τσαϊρέλης, ο οποίος κάλεσε τους συμπαίκτες του να εμφανίσουν το ίδιο πρόσωπο και στο δεύτερο παιχνίδι της σειράς ενώ αφιέρωσε τη νίκη της ομάδας του σε ένα φίλαθλο του Άρη που νοσηλεύεται σε μονάδα εντατικής θεραπείας

Αναλυτικά όσα δήλωσε στη συνέντευξη Τύπου της αναμέτρησης:

«Η εντολή ήταν άμυνα με αλλαγές. Έπρεπε να είμαι πιο κοντά στον ΜακΦάντεν και να μην τον αφήσω να πάει για τρίποντο, αλλά για δίποντο. Αφιερώνουμε τη νίκη σ’ έναν φίλο του Άρη, τον Δημήτρη, ο οποίος βρίσκεται στην εντατική θεραπεία και του ευχόμαστε να είναι σύντομα κοντά μας. Ξέραμε ότι θα γινόταν ένα σκληρό παιχνίδι. Ένα παιχνίδι επαφής. Έγιναν πολλά λάθη και από τις δύο ομάδες. Είναι σημαντικό το ότι κερδίσαμε. Μας δίνει το πλεονέκτημα και θέλουμε να κάνουμε το ίδιο και στον επόμενο αγώνα για να τελειώνουμε».

Την αναμέτρηση σχολίασε επίσης και ο Βασίλης Σίμτσακ, ο οποίος μιλώντας στην κάμερα της Nova τόνισε τα εξής: «Είναι μια πολύ σημαντική νίκη. Το πρώτο παιχνίδι σε αυτούς τους αγώνες είναι πάντα το πιο δύσκολο. Είχαμε άγχος, καθόλου καθαρό μυαλό. Κάναμε λάθη. Αλλά δείξαμε σθένος, κρατήσαμε το παιχνίδι και πήραμε τη νίκη», ανέφερε στην κάμερα της NOVA.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x