Παίκτης του Άρη τουλάχιστον μέχρι το τέλος της σεζόν θα είναι ο Γιώργος Τσιάρας. Η ΚΑΕ ανακοίνωσε τη συμφωνία με τον 33χρονο φόργουορντ, που επιστρέφει στην ομάδα που αγωνιζόταν τη σεζόν 2012/13. Ήδη μάλιστα συμπεριλήφθηκε στην αποστολή για τον αγώνα με το Ρέθυμνο.
«Είμαι πολύ χαρούμενος που επιστρέφω στην οικογένεια του ΑΡΗ. Ήρθα για να βοηθήσω όπως μπορώ και να κάνω ό,τι καλύτερο για να ενισχύσω την πολύ καλή προσπάθεια που κάνει η ομάδα αυτήν τη χρονιά. Νιώθω οικεία από την πρώτη μου μέρα στο «Nick Galis Hall», αφού γνωρίζω την ομάδα και έχω υπάρξει συμπαίκτης στον ΑΡΗ με πολλούς παίκτες του. Θα δώσω το 100% των δυνάμεών μου στους αγώνες που απομένουν μέχρι το τέλος της σεζόν, ώστε να φτάσει η ομάδα όσο πιο ψηλά γίνεται», δήλωσε στην ιστοσελίδα της ΚΑΕ.
Όσο για τον αγώνα με το Ρέθυμνο , είπε; «Είμαι πολύ σημαντικό ματς. Θέλουμε τη νίκη για να κλειδώσουμε την τετράδα. Για μας είναι σαν ένας τελικός και θα κάνουμε τα πάντα για να φύγουμε νικητές από την Κρήτη».
Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.






