Ελλάδα

Τσόχλας: «Κάναμε ένα βήμα προς τα πίσω ως ελληνικό μπάσκετ»

Στα όσα συνέβησαν στον ημιτελικό Κυπέλλου Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός στάθηκε ο γκαρντ του ΠΑΟΚ, Απόλλων Τσόχλας.

Με προσμονή περιμένει τον τελικό Κυπέλλου κόντρα στον Παναθηναϊκό ο γκαρντ του ΠΑΟΚ, Απόλλων Τσόχλας, ενώ αναφέρθηκε και στα όσα συνέβησαν στον ημιτελικό των δύο «αιωνίων». Παράλληλα, δήλωσε πως ελπίζει η ομάδα του να εκμεταλλευτεί τις αδυναμίες των «πράσινων».

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Απόλλων Τσόχλας στη media day του ΠΑΟΚ:

- Για την παρουσία της ομάδας του στον τελικό: «Είμαστε πολύ χαρούμενοι και ευτυχισμένοι που θα λάβουμε μέρος σε τελικό. Είναι τετριμμένο, αλλά έχουμε να φτάσουμε 20 χρόνια στον τελικό. Σίγουρα δεν είμαστε το φαβορί, αλλά θα διεκδικήσουμε το τρόπαιο. Αν κάνουμε αυτά που έχουμε πει, τότε πιστεύω ότι θα διεκδικήσουμε τις πιθανότητές μας. Όλες οι ομάδες έχουν αδυναμίες και ελπίζουμε να μετατρέψουμε τις αδυναμίες του Παναθηναϊκού σε δικά μας δυνατά σημεία».

- Για την πίεση που υπάρχει: «Όλοι οι παίκτες είναι στα… κόκκινα όταν παίζουν σε ένα τελικό. Θα κάνουμε όμως ό,τι καλύτερο μπορούμε».

- Για τα συναισθήματά του ενόψει του τελικού: «Εισπράττω την παρουσία μας στον τελικό με προσμονή. Με προσμονή το περιμένει και η ομάδα. Εγώ έχω διφορούμενα συναισθήματα. Έχω μια απογοήτευση και μια θλίψη διότι ως ελληνικός αθλητισμός και ως ελληνικό μπάσκετ, δεν κάναμε ένα βήμα μπροστά. Έπρεπε να έρθουν οι φίλαθλοι στο γήπεδο και οι οικογένειές μας. Ειδικά οι φίλαθλοί μας που έχουν να δουν την ομάδα σε τελικό εδώ και 20 χρόνια. Κάναμε ένα βήμα πίσω, αφού δεν τελείωσε ο ένας ημιτελικός και μιλάμε μόνο για τους διαιτητές. Εύχομαι να μπορέσουμε κάποια στιγμή να κάνουμε ένα βήμα μπροστά και να διοργανώσουμε μια γιορτή όπως συμβαίνει στις άλλες χώρες».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x