Ελλάδα

Τζέιμς: «Ελπίζω να είναι γεμάτο το ΟΑΚΑ»

Ενθουσιασμένος για το διπλό του Παναθηναϊκού στο ΣΕΦ και ανυπόμονος να παίξει τον τρίτο τελικό σε ένα κατάμεστο ΟΑΚΑ εμφανίστηκε ο Μάικ Τζέιμς.

Τη χαρά του για το γεγονός ότι ο Παναθηναϊκός επανέκτησε το προβάδισμα έδρας μετά τη νίκη επί του Ολυμπιακού στο ΣΕΦ έδειξε ο Μάικ Τζέιμς.

«Ήταν μια σημαντική νίκη. Δεν ξέρω αν κάναμε τέλειο παιχνίδι. Πάντως δεν ήταν θέμα άμυνας. Είμαστε χαρούμενοι που έχουμε ξανά το πλεονέκτημα κι ελπίζω το ΟΑΚΑ να ειναι γεμάτο», ανέφερε αρχικά ο Αμερικανός. Και κατέληξε:

«Ο Ολυμπιακός είναι σκληρή και δύσκολη ομάδα. Πρέπει να τον σεβαστούμε και να είμαστε προσεκτικοί. Δεν πιστεύω ότι υποτιμήσαμε τον Ολυμπιακό στο πρώτο ματς. Απλώς μας κέρδισαν δίκαια. Πάμε παιχνίδι με το παιχνίδι. Όλα τα ματς ειναι δύσκολα στους τελικούς».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x