Ελλάδα

Τζόουνς για Ναν: «Κανένα αρνητικό συναίσθημα-Προχωράμε μπροστά»

Ο Ταϊρίκ Τζόουνς θέλει να αφήσει πίσω το σοβαρό επεισόδιο που είχε με τον Κέντρικ Ναν στη διάρκεια των τελικών του Ολυμπιακού με τον Παναθηναϊκό.
Google Προσθέστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 ως προτιμώμενη πηγή στο Google

Περασμένα… ξεχασμένα! Κάπως έτσι δείχνει πως αντιμετωπίζει ο Ταϊρίκ Τζόουνς το έντονο επεισόδιο, αρχικά φραστικό και εν συνεχεία με χρήση βίας, που είχε με τον Κέντρικ Ναν στη διάρκεια των τελικών του Ολυμπιακού με τον Παναθηναϊκό.

«Δεν έχω κάποιο αρνητικό συναίσθημα για τον Ναν, δεν θέλω να δώσω συνέχεια, είμαστε μεγάλοι άντρες το αφήνουμε πίσω, ό,τι συνέβη στο παρελθόν μένει εκεί και τώρα προχωράμε μπροστά», δήλωσε σε συνέντευξή του στη Nova ο Αμερικανός σέντερ.

Υπενθυμίζεται πως οι Τζόουνς τιμωρήθηκε με ποινή αποκλεισμού 7 αγωνιστικών και με πρόστιμο 54 χιλιάδες ευρώ, ενώ στον Ναν επιβλήθηκε ποινή αποκλεισμού 2 αγωνιστικών και πρόστιμο 4 χιλιάδων ευρώ.

Παράλληλα, ο άσος του Ολυμπιακού κλήθηκε να σχολιάσει την αποχώρηση του Τόμας Γουόκαπ για την Ντουμπάι BC. «Χαίρομαι γι' αυτόν. Δεν έχω άσχημα συναισθήματα για ό,τι κι αν έκανε. Είναι το καλύτερο για τον ίδιο και χαίρομαι γι' αυτόν. Του εύχομαι ό,τι καλύτερο και καλή επιτυχία», σημείωσε.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x