Ελλάδα

Χάνει Πέινερς ο ΠΑΟΚ

Διάταση στο δικέφαλο του αριστερού ποδιού του έχει υποστεί ο Ζάνις Πέινερς και σε πρώτη φάση χάνει το παιχνίδι του Σαββάτου, όπου ο ΠΑΟΚ φιλοξενείται από τα Τρίκαλα.

Λαβωμένος επέστρεψε στην Ελλάδα ο ΠΑΟΚ, μετά το χθεσινό παιχνίδι κόντρα στη Νεπτούνας, όπου ο «δικέφαλος του βορρά» κατέρρευσε στο φινάλε και δε κατάφερε να φτάσει σε μία μεγάλη νίκη.

Ο Ζάνις Πέινερς τραυματίστηκε κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης και όπως έδειξαν οι εξετάσεις (υπερηχογράφημα) έχει υποστεί διάταση στο δικέφαλο του αριστερού του ποδιού.

Αυτό πρακτικά σημαίνει πως δεν παίζει το Σάββατο στα Τρίκαλα, απέναντι στην ομώνυμη ομάδα, ενώ θα ακολουθήσει πρόγραμμα με θεραπείες και ειδική αγωγή, προκειμένου να ξεπεράσει το πρόβλημά του και να επανεκτιμηθεί τις επόμενες μέρες η κατάστασή του.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x