Ελλάδα

Χαραλαμπίδης: «Δεν έχουμε δείξει τέτοια εικόνα στην έδρα μας»

Στην κακή εικόνα των παικτών του Περιστερίου bwin κόντρα στον Ολυμπιακό στάθηκε ο βοηθός του Βασίλη Σπανούλη, Κώστας Χαραλαμπίδης, μετά τη συντριβή από τους «ερυθρόλευκους».

Ο Κώστας Χαραλαμπίδης τόνισε πως δεν έχει ξαναδεί τέτοια κακή εμφάνιση τα δύο τελευταία χρόνια σε εντός έδρας παιχνίδι του Περιστερίου bwin, στάθηκε στις χαμένες προσωπικές μονομαχίες από τους παίκτες του Ολυμπιακού, στα λάθη τακτικής κι έδωσε σύνθημα για τη συνέχεια και τα σημαντικά παιχνίδια που έρχονται και που θα τους ξαναδώσουν αυτά που έχουν χάσει.

Αναλυτικά: «Δεν ήταν μια ευχάριστη βραδιά με τον τρόπο που εξελίχθηκε. Δεν είμαστε ομάδα το διάστημα των τελευταίων δυο χρόνων που μπορεί να έχουμε μια τέτοια εικόνα στην έδρα μας. Δεν αντικατοπτρίζει σε καμία περίπτωση τον τρόπο που δουλεύουμε και προσεγγίζουμε τα παιχνίδια. Χάσαμε πάρα πολλές μάχες ατομικές».

Και συμπλήρωσε: «Τακτικά, κάναμε αρκετά λάθη κι, όταν παίζεις με μια ομάδα υψηλού επιπέδου, είναι πολύ εύκολο να χρεωθείς ότι κάνει η αντίπαλη ομάδα. Πρέπει να συνεχίσουμε, έχουμε πολύ σημαντικά παιχνίδια μπροστά μας και θα πρέπει να σηκώσουμε το κεφάλι και να πάμε πιο μπροστά. Έρχεται ένα σημαντικό παιχνίδι σε δυο ημέρες, όπως και την επόμενη εβδομάδα για το ελληνικό πρωτάθλημα».

Όσο για την ανασύνταξη που απαιτείται μετά από αυτό το παιχνίδι, είπε: «Είναι μέρος της ζωής μας και της καθημερινότητάς μας. Θα πρέπει να ξεφύγουμε όσο καλά ή άσχημα παίζουμε. Πρέπει να πάμε παρακάτω. Δεν υπάρχει άλλος τρόπος στον αθλητισμό εκτός από το να το αφήσεις πίσω και να πας μπροστά. Όπως είπα, είναι σημαντικά παιχνίδια που θα μας δώσουν τα στοιχεία που χρειαζόμαστε για να φτάσουμε στην τελική ευθεία για το πρωτάθλημα».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x