Ελλάδα

Χάρις: «Χαρούμενος που θα συνεχίσω στο Περιστέρι»

Τι δήλωσε ο Σι Τζέι Χάρις για το νέο του συμβόλαιο με το Περιστέρι.

Πανευτυχής για την ανανέωση της συνεργασίας του με το Περιστέρι Domino’s ο Σι Τζέι Χάρις. Ο 34χρονος Αμερικανός γκαρντ υπέγραψε το νέο του συμβόλαιο και ανυπομονεί για τη νέα σεζόν.

«Είμαι πολύ χαρούμενος που θα συνεχίσω τη συνεργασία μου με το Περιστέρι Domino’s για άλλη μια σεζόν. Είμαι πραγματικά ενθουσιασμένος για το τι θα φέρει η νέα χρονιά και είμαι ευγνώμων για την υποστήριξη και την ευκαιρία από τους φιλάθλους, τους προπονητές και τη διοίκηση», δήλωσε ο Αμερικανός γκαρντ, μετά την υπογραφή του συμβολαίου του με τους «κυανοκίτρινους» για έναν ακόμη χρόνο.

«Αυτό που θέλω είναι να έχουμε μια επιτυχημένη σεζόν, προκειμένου να υλοποιήσουμε όλους τους στόχους της ομάδας», πρόσθεσε ο Χάρις, που είχε 13,2 πόντους, 3 ασίστ και 1,6 ριμπάουντ σε 27 λεπτά ανά αγώνα στο πρωτάθλημα, ενώ στο BCL είχε 11,2 πόντους, 2,2 ριμπάουντ και 3,3 ασίστ σε 24,7 λεπτά κατά μέσο όρο.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x