Ελλάδα

«Λεβέντης, ατάιστος σκύλος»: Η συγκλονιστική ανάρτηση Χαριτόπουλου για τον θάνατο του Βαρυτιμιάδη

Ο Δημήτρης Χαριτόπουλος έκανε μία ανατριχιαστική ανάρτηση για τον θάνατο του Αλέξανδρου Βαρυτιμιάδη, ο οποίος έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 29 ετών.

Με τον δικό του ξεχωριστό τρόπο και μία ανατριχιαστική ανάρτηση θέλησε να πει το τελευταίο αντίο στον Αλέξανδρο Βαρυμιτιάδη ο Δημήτρης Χαριτόπουλος.

Με ανάρτηση του στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook, έκανε ένα συγκινητικό post, επιθυμώντας να αποχαιρετήσει τον φίλο του, ο οποίος έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 29 ετών, νικημένος από την επάρατη νόσο.

Αναλυτικά η ανάρτηση:

«Δεν μ' αρέσουν γενικά οι δημοσιεύσεις με αντίο και συλλυπητήρια. Είναι πράγματα που μου αρέσει με ένα κοίταγμα στον ουρανό να τ' αφήνεις μακριά σου. Γι' αυτόν τον λεβέντη θα μιλήσω μόνο για ένα πράγμα που αγαπούσε τόσο πολύ και ίσως περισσότερο από όλους μας μαζί!

Το μπάσκετ!

Ο Άλεξ ήταν το κλασσικότερο παράδειγμα του μαύρου του ατάιστου και διψασμένου σκυλιού! Με το λιγοστό ταλέντο που είχε (όχι ότι εμείς έχουμε περισσότερο) με σκληρή δουλειά, υπομονή, επιμονή και ένα χαμόγελο ακόμα και στις πιο ζόρικες στιγμές κατάφερνε να διαψεύδει όσους τον αμφισβητούσαν. Και μένα μαζί.

Και το μεγαλύτερο κακό που του έκανε αυτή η αρρώστια, ήταν που τον κρατούσε μακριά απ' το γήπεδο. Κι όμως ο "ατάιστος", ο "διψασμένος" γυρνούσε. Ξανά και ξανά!

Έχω θαυμάσει μεγάλους παίκτες με μεγάλες επιτυχίες. Αλλά η αγάπη σου για το μπάσκετ άξιζε όσο 10 πρωταθλήματα. Γιατί αυτή η αγάπη είναι που λείπει πλέον. Εσένα σου περίσσευε.. Άξιος θαυμασμού και σεβασμού!

Υ.Γ. πάντα με χαμόγελο ρε κερατά;;; Πάντα;».


Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x