Ελλάδα

Χατζόπουλος: «Δεν αρέσει που θέλουμε ψηλά τον ΠΑΟΚ, να βάλει το μαχαίρι στο κόκκαλο ο Λιόλιος»

Εχθρική χαρακτήρισε τη διαιτησία του αγώνα στο Περιστέρι ο πρόεδρος της ΚΑΕ ΠΑΟΚ, Αθανάσιος Χατζόπουλος, που τόνισε ότι πρέπει ο κ. Λιόλιος να βάλει το μαχαίρι στο κόκκαλο.

Η αντίδραση της ΚΑΕ ΠΑΟΚ για τα όσα συνέβησαν στο Περιστέρι ήρθε μέσω δήλωσης του προέδρου, Αθανάσιου Χατζόπουλου, ο οποίος χαρακτήρισε εχθρική τη διαιτησία στον συγκεκριμένο αγώνα.

Παράλληλα, τόνισε ότι σε κάποιους δεν αρέσει η προσπάθεια που γίνεται για να φέρουν ψηλά τον «Δικέφαλο του Βορρά», ενώ κάλεσε τον πρόεδρο της ΕΟΚ, Βαγγέλη Λιόλιο, να βάλει το μαχαίρι στο κόκκαλο.

Αναλυτικά:
«Σήμερα, για ακόμη μία φορά, είδαμε μία συγκεκριμένη και εχθρική διαιτησία, η οποία μας στέρησε το δικαίωμα να φύγουμε νικητές από το γήπεδο.

Φαίνεται ότι σε κάποιους δεν αρέσει η προσπάθεια που κάνουμε να φέρουμε τον ΠΑΟΚ ξανά ψηλά και να γυρίσουμε τον κόσμο του στο γήπεδο.

Πιστεύω ότι ο πρόεδρος της ΕΟΚ κ.Λιόλιος, θα υλοποιήσει όσα έχει εξαγγείλει, θα βάλει το μαχαίρι στο κόκκαλο και θα απομακρύνει από το Ελληνικό μπάσκετ αυτούς που συστηματικά δεν σέβονται τον ιδρώτα των αθλητών και τον κόπο όλων μας».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x