Ελλάδα

Χριστοδούλου: «Πολύ δυνατό ήταν το τεστ με τον Παναθηναϊκό»

Ως ένα πολύ καλό τεστ ενόψει του ματς με την Κύμη, είδαν στο Ρέθυμνο την αναμέτρηση με τον Παναθηναϊκό, σύμφωνα με τον Ανδρέα Χριστοδούλου.

Πολύ δύσκολη αποστολή περιμένει το Ρέθυμνο στην Κύμη, σύμφωνα με τον Ανδρέα Χριστοδούλου, ο οποίος τόνισε πως το ματς με τον Παναθηναϊκό ήταν για τους Κρητικούς ένα δυνατό τεστ ενόψει της συνέχειας.

Αναλυτικά το blog του Ανδρέα Χριστοδούλου στην ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ:

«Η εβδομάδα του Πάσχα περιλάμβανε δύο αγώνες για μας, με τον έναν να αποτελεί ήδη παρελθόν, ενώ ο δεύτερος θα διεξαχθεί αύριο. Εγώ το χαρακτηρίζω ως ματς της χρονιάς για μας, αφού από το αποτέλεσμά του θα κριθεί εν πολλοίς η είσοδός μας στην 8άδα της Stoiximan.gr Basket League.

Θα ξεκινήσω από το παιχνίδι κόντρα στον Παναθηναϊκό Superfoods, το οποίο αποτέλεσε ένα πολύ δυνατό “τεστ” ενόψει Κύμης. Αυτό όμως που θέλω να επισημάνω είναι το κατάμεστο “Μελίνα Μερκούρη”. Πραγματικά ο κόσμος ήταν εκπληκτικός.

Από κει και πέρα αύριο έχουμε δύσκολο έργο. Η Κύμη κατάφερε να ανακάμψει μετά το πρώτο μισό του α’ γύρου, πραγματοποιώντας πολύ καλές εμφανίσεις και νίκες, που την έχουν φέρει στην 7η θέση της βαθμολογίας, έχοντας πολλές πιθανότητες για την πρόκριση της στα πλέι οφ. Οι αλλαγές που έκανε κατά τη διάρκεια της σεζόν τη βοήθησαν αρκετά, έχοντας πλέον ένα πλήρες ρόστερ, με ταλαντούχους και ποιοτικούς παίκτες.

Όμως, από τη μεριά μας, όπως έχουμε δείξει και σε προηγούμενα εκτός έδρας παιχνίδια (σε Λαύριο και Πυλαία) μπορούμε να ανταποκριθούμε και να πανηγυρίσουμε το πρώτο μας “διπλό” στον β’ γύρο. Πόσο μάλλον τώρα που ουσιαστικά είναι η τελευταία μας ευκαιρία για να κατακτήσουμε τον στόχο μας
».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x