Ελλάδα

Χρυσικόπουλος: «Θα μετρήσουμε τις δυνάμεις μας κόντρα στον Παναθηναϊκό»

Ως μία ευκαιρία να πιάσει το αγωνιστικό του ταβάνι θα έχει ο ΠΑΟΚ κόντρα στον Παναθηναϊκό, σύμφωνα με τον Λίνο Χρυσικόπουλο.

Στην καλή επιθετική λειτουργία του ΠΑΟΚ κόντρα στην ΑΕΚ οφείλεται η επικράτηση του δικεφάλου του Βορρά, σύμφωνα με τον Λίνο Χρυσικόπουλο.

Ο φόργουορντ των Θεσσαλονικέων υποστήριξε πως αυτός και οι συμπαίκτες του βρέθηκαν σε αρκετά καλή ημέρα και πρόσθεσε πως κόντρα στον Παναθηναϊκό θα έχουν τη δυνατότητα να μετρήσουν τις δυνάμεις του.

Αναλυτικά όλα όσα είπε:

«Θεωρώ πως το χθεσινό παιχνίδι κρίθηκε στην καλή μας επιθετική λειτουργία σε όλη την διάρκεια. Δημιουργήσαμε τις προϋποθέσεις για πολλά ελεύθερα σουτ, ήμασταν σε αρκετά καλή μέρα στα τρίποντα και εκμεταλλευτήκαμε τα πλεονεκτήματα που δημιουργήσαμε».

Για την εικόνα του ΠΑΟΚ: «Είμαστε μια καλή ομάδα, το βλέπουμε στις προπονήσεις, δεν περιμένουμε μόνο τους αγώνες. Δουλεύουμε σκληρά και ο χρόνος λειτουργεί προς όφελός μας. Καμία ομάδα δεν είναι έτοιμη από τον Νοέμβρη».

Για τη σειρά με τον Παναθηναϊκό: «Κόντρα στον Παναθηναϊκό θα κάνουμε ότι περνάει από το χέρι μας. Θέλουμε να μετρήσουμε τις δυνάμεις μας και να προετοιμαστούμε για τον Προμηθέα, που έδειξε όλη τη χρονιά, όπως και κόντρα στο Λαύριο, πόσο καλή ομάδα είναι».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x