Ελλάδα

Χωρίς κόσμο το Προμηθέας-Κολοσσός λόγω έλλειψης καμερών

Η ΔΕΑΒ επέβαλε ποινή μιας αγωνιστικής στον Προμηθέα για έλλειψη καμερών ηλεκτρονικού συστήματος εποπτείας.

Μια ακόμη διοικητική ποινή για ελλείψεις στον τομέα της ασφάλειας των γηπέδων, βάσει των νέων μέτρων για την πάταξη της βίας, επέβαλε η Διαρκής Επιτροπή Αντιμετώπισης Βίας.

Συγκεκριμένα, τιμώρησε με μια αγωνιστική τον Προμηθέα, καθώς στο «Δ. Τόφαλος» διαπιστώθηκε πως έλλειψη καμερών ηλεκτρονικού συστήματος εποπτείας. Η ομάδα της Πάτρας θα παίξει, συνεπώς, χωρίς κόσμο το Σάββατο στην αναμέτρηση με τον Κολοσσό για την Stoiximan Basket League.

Η ανακοίνωση:
Με την υπ’ αριθ. 14/10-04-2024 απόφασή της επέβαλε τη διοικητική κύρωση της διεξαγωγής χωρίς την παρουσία θεατών του αγώνα ΑΣ ΠΑΤΡΩΝ ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ ΚΑΕ – KAE ΚΟΛΟΣΣΟΣ Η Hotels Collection, που πρόκειται να διεξαχθεί στην αθλητική εγκατάσταση ΠΕΑΚ «Δ. ΤΟΦΑΛΟΣ» το Σάββατο 13 Απριλίου 2024, για την 3η αγωνιστική της φάσης TOP6 της Basket League 2023-2024.

Διαπιστώθηκε από την αρμόδια Αστυνομική Αρχή, τόσο κατά τον 1ο έλεγχο, όσο και κατά τον έλεγχο που διενεργήθηκε μετά την παρέλευση της προθεσμίας του 12ωρου, ότι δεν λειτουργούν σε αυτό κάμερες του ηλεκτρονικού συστήματος εποπτείας, σύμφωνα με τις προβλέψεις της διάταξης της παρ. 6 του άρθρου 8 του ν. 5085/2024.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x