Ελλάδα

Ζέρβας: «Απόφαση με μυαλό του Βεζένκοφ και η επόμενη μέρα στον Ολυμπιακό»

Το ρεπορτάζ του μπασκετικού Ολυμπιακού από τον Νίκο Ζέρβα στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

Τα τελευταία νέα του μπασκετικού Ολυμπιακού, μετά την απόφαση του Σάσα Βεζένκοφ να συνεχίσει την καριέρα του στο NBA για λογαριασμό των Σακραμέντο Κινγκς, μετέφερε ο Νίκος Ζέρβας στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

«Ήταν μία πολύ δύσκολη απόφαση για τον Βεζένκοφ. Ήταν δεδομένο πως δεν είναι οικονομικός ο λόγος, αλλά είναι ξεκάθαρα μία απόφαση με βάση το μυαλό και όχι την καρδιά. Μπορεί να φαίνεται στον κόσμο ότι και η λογική είναι εύκολη, δεν είναι όμως. Θα αλλάξει περιβάλλον, φίλους και δεν έχει τίποτα εγγυημένο, πέρα από το συμβόλαιο. Μέχρι την Παρασκευή το βράδυ ήταν να πει "δεν πάω". Ήταν διακοπές και τελικά επικράτησε το μυαλό, επειδή η καρδιά ήταν στον Ολυμπιακό και μένει στον Ολυμπιακό. Εφόσον επιστρέφει, ο Ολυμπιακός θα έχει την προτεραιότητα…», ανέφερε αρχικά ο ρεπόρτερ της ομάδας.

«Η επόμενη μέρα είναι ξεκάθαρη, αφού ο Ολυμπιακός έχει κάνει μία προεργασία, παρά την προσπάθεια παραμονής του Βεζένκοφ, για να είναι έτοιμος. Σε πρώτο πλάνο είναι ο Μίροτιτς, η υπόθεση του οποίου είναι εξαιρετικά δύσκολη. Πρώτα από όλα είναι στην Μπαρτσελόνα και περιμένει να πάρει ένα σημαντικό μέρος του συμβολαίου του. Ο Ολυμπιακός είναι σε θέση αναμονής, ο παίκτης είναι θετικός και αυτό είναι μεγάλο κέρδος για την ομάδα. Όλα αυτά, μέχρι να υπάρξει συμφωνία και να πέσουν υπογραφές, δεν μετράνε», πρόσθεσε.

Και για τον Σλούκα, είπε: «Νομίζω ότι μπαίνουμε στην τελική ευθεία για τις ανανεώσεις του Σλούκα και του Παπανικολάου, του οποίου ο μάνατζερ δεν μπορούσε να δώσει το “παρών” στη συνάντηση. Ο Παπανικολάου, με αμοιβαίες υποχωρήσεις, θα υπογράψει και θα τελειώσει την καριέρα του στον Ολυμπιακό. Σε ό,τι αφορά τον Σλούκα, έχει ένα παράπονο για τον ρόλο του από τον Μπαρτζώκα και μένει να φανεί αν θα επαναληφθεί η ιστορία».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x