Ελλάδα

Ζέρβας: «Αύριο η κρίσιμη μέρα για Σλούκα»

Στην προπόνηση της Τετάρτης θα φανεί εάν ο Κώστας Σλούκας θα είναι σε θέση να βοηθήσει τον Ολυμπιακό στον δεύτερο τελικό με τον Παναθηναϊκό, όπως ανέφερε ο Νίκος Ζέρβας στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

Μεγάλη αγωνία επικρατεί στον Ολυμπιακό ενόψει του δεύτερου τελικού με τον Παναθηναϊκό, στο ΟΑΚΑ, λόγω της κατάστασης του Κώστα Σλούκα, όπως ανέφερε ο Νίκος Ζέρβας στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

Σύμφωνα με όσα είπε ο ρεπόρτερ των «ερυθρόλευκων», στην προπόνηση της Τετάρτης (7/6) θα φανεί πόσο έχει εξασθενίσει ο οργανισμός του διεθνούς γκαρντ από τη γαστρεντερίτιδα και εάν θα είναι σε θέση να αγωνιστεί κόντρα στους «πράσινους». Ειδάλλως θα χρειαστούν… υπερωρίες από Γουόκαπ, Λούντζη και Λαρεντζάκη, ενώ είναι πιθανό να κατέβει στο «2» και ο ΜακΚίσικ.

Από ‘κει και πέρα, ο Νίκος Ζέρβας σχολίασε ότι ο Γιώργος Μπαρτζώκας περιμένει έναν καλύτερο Ολυμπιακό στο δεύτερο ματς, καθώς με τη νίκη στην πρεμιέρα στο ΣΕΦ απέβαλε μεγάλος μέρος του άγχους και της πίεσης. Ωστόσο, από την άλλη υπογράμμισε ότι η ομάδα του Πειραιά κάνει ακόμη προσπάθεια για να συνέλθει από το Final Four του Κάουνας.

Ακούστε τα όσα ανέφερε ο Νίκος Ζέρβας στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6:

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x