Ελλάδα

Ζέρβας: «Θέμα χρόνου η ανανέωση με Μπαρτζώκα, αυτά ισχύουν για Μιλουτίνοφ»

Ο ρεπόρτερ του μπασκετικού Ολυμπιακού, Νίκος Ζέρβας, αναφέρθηκε στην ανανέωση του συμβολαίου του Γιώργου Μπαρτζώκα, αλλά και στα όσα ισχύουν με τον Νίκολα Μιλουτίνοφ.

Για τις μεταγραφικές κινήσεις που θα γίνουν στον Ολυμπιακό αναφέρθηκε στην εκπομπή «Μπάσχετοι» ο Νίκος Ζέρβας.

Ο ρεπόρτερ των «ερυθρολεύκων» τόνισε ότι είναι θέμα χρόνου η ανανέωση του συμβολαίου του Γιώργου Μπαρτζώκα, ενώ ξεκαθάρισε και τι ισχύει με τον Νίκολα Μιλουτίνοφ.

Για τις κινήσεις που θα γίνουν, είπε ότι «όπως και πέρσι, είναι στοχευμένα και συγκεκριμένα τα πράγματα που πρέπει να γίνουν στον Ολυμπιακό. Η πρώτη κίνηση που θα γίνει είναι η ανανέωση του συμβολαίου του Μπαρτζώκα. Μένει μόνο το τυπικό, είναι θέμα χρόνου να ανανεώσει για τουλάχιστον δύο ακόμα χρόνια. Οι ιδιοκτήτες του Ολυμπιακού τον έχουν σε μεγάλη εκτίμηση».

Συγχρόνως στάθηκε στον Βεζένκοφ και στις πιθανές αποχωρήσεις: «Δεν έχει πρόθεση ο Βεζένκοφ να πάει τώρα στο ΝΒΑ. Είναι ο MVP του Ολυμπιακού. Έχει στο μυαλό του να παίξει για μία ακόμα σεζόν στον Ολυμπιακό. Ζαν Σαρλ, Έισι και Μάρτιν θα αποχωρήσουν. Στον Μάρτιν συγχώρεσαν το ατόπημα να χειρουργηθεί δίχως να ενημερώσει. Θα είχε πρόβλημα ο Ολυμπιακός αν δεν ήταν τόσο καλός ο Φαλ. Θα πάει σε έναν παίκτη τύπου Νίμπο ή Τζεκίρι. Να βρει έναν αθλητικό ψηλό».

Όσον αφορά τον Μιλουτίνοφ, ανέφερε πως «ο Μιλουτίνοφ έχει συνδεθεί με τον κόσμο και την ομάδα. Είναι πολύ καλός παίκτης, αλλά δεν θα βάλει το συναίσθημα ο Ολυμπιακός, διότι είναι ίδιου τύπου παίκτης με τον Φαλ. Θα πρέπει να τον αφήσει η ΤΣΣΚΑ Μόσχας και να ρίξει τις απαιτήσεις του κατά 60%. Είναι δύσκολο. Στον Μιλουτίνοφ αρέσει η Αθήνα και η ζωή εδώ».

Για τον σχεδιασμό και τον Ντόρσεϊ, είπε ότι «το κλειδί του σχεδιασμού είναι ο Ντόρσεϊ. Θα πρέπει να βγάλει από το μυαλό του ότι θα πάει να παίξει στο ΝΒΑ. Είναι το ζήτημα με το ελληνικό διαβατήριο. Αν αποχωρήσει, θα αποκτηθεί ξένος στη θέση του. Άρα θα πρέπει να ψαχτεί για Έλληνα παίκτη σε άλλη θέση. Παίζει και του Μήτογλου. Ακόμα κι αν μείνει ο Ντόρσεϊ, θα αποκτηθεί ένας ακόμα γκαρντ».

Ακούστε το ηχητικό απόσπασμα:

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x