Ελλάδα

Ζέρβας: «Δεδομένα θα μείνει κοντά στον Ολυμπιακό ο Σπανούλης»

Ακούστε τα όσα ανέφερε στον αέρα του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο ρεπόρτερ του μπασκετικού Ολυμπιακού, Νίκος Ζέρβας.

Το τελευταίο φιλικό του Ολυμπιακού με αντίπαλο το Περιστέρι, πριν από την πρεμιέρα στην Ευρωλίγκα με την Μπασκόνια, σχολίασε ο Νίκος Ζέρβας στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

Παράλληλα, μίλησε για την αυριανή συνέντευξη Τύπου που θα πραγματοποιηθεί στο ΣΕΦ από τον Βασίλη Σπανούλη και τους αδερφούς Αγγελόπουλους, τονίζοντας πως ο μέχρι πρότινος ηγέτης της ομάδας θα παραμείνει κοντά σε αυτή.

«Έδωσε το τελευταίο φιλικό του χθες, με το Περιστέρι, σε πάρα πολύ καλό ρυθμό. Από τότε που έχει ξεκινήσει η ομάδα έχει κερδίσει όλα τα ματς εκτός από την ΤΣΣΚΑ. Βγάζει πολύ καλή εικόνα, μία εικόνα που οι παίκτες έχουν αρχίσει να αφομοιώνουν αυτά που ζητάει ο προπονητής και περιμένουμε να δούμε την πρεμιέρα κόντρα στην Μπασκόνια», ανέφερε αρχικά ο ρεπόρτερ της ομάδας.

«Βέβαια πρέπει να ξεκαθαρίσουμε πως δεν έχουν καμία σχέση τα φιλικά ή τα παιχνίδια με ομάδες της Α1 με ομάδες της Ευρωλίγκας. Θα πρέπει να δούμε να κάνει την αρχή που πρέπει, χωρίς να νοιάζεται αν θα παίξει πάρα πολύ καλά. Οι ομάδες θα αρχίσουν να αποκτούν τη φόρμα του μετά τον Οκτώβριο-Νοέμβριο. Θα πρέπει να πάρει τις νίκες που πρέπει και να αποφευχθούν οι ήττες, όπως πέρσι με την Ζαλγκρίρις. Φέτος, βέβαια, υπάρχουν και τα ματς στο πρωτάθλημα που βοηθούν», πρόσθεσε.

Για την αυριανή συνέντευξη του Βασίλη Σπανούλη με τους Αγγελόπουλους στο ΣΕΦ: «Τα βλέμματα θα είναι στραμμένα στο ΣΕΦ, όπου ο Σπανούλης και οι ιδιοκτήτες του Ολυμπιακού θα παραθέσουν συνέντευξη Τύπου. Θα ακολουθήσουν σίγουρα πολλές δράσεις, με την κορύφωση – όπως φημολογείται – με την απόσυρση της φανέλας του και την εκδήλωση στο ΣΕΦ. Θα ακούσουμε και πράγματα που δεν έχουν ακουστεί, για τις καλές και κακές στιγμές που πέρασαν. Δεν θα ακούσουμε κάτι που θα αφορά τον Ολυμπιακό. Αν έχει γίνει, και είναι επτασφράγιστο μυστικό, από το ρεπορτάζ εκείνο που προκύπτει είναι πως έχει δεχθεί μία δελεαστική πρόταση να αναλάβει την Εθνική στα παράθυρα. Θέλει λίγο χρόνο να κατασταλάξει στο τι θα κάνει μετά. Αν θα είναι προπονητής ή παράγοντας. Δεν αποκλείω να ανακοινωθεί κάτι αύριο, και να αποτελέσει μία ευχάριστη έκπληξη. Πάντως, η πρόθεση του Ολυμπιακού ήταν να καθυστερήσει τη συγκεκριμένη εκδήλωση για να μπει όσο το δυνατόν περισσότερος κόσμος στο ΣΕΦ, αφού τώρα θα υπάρχουν τουλάχιστον 3 χιλιάδες κενά καθίσματα».

Ακούστε το σχετικό απόσπασμα

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x