Ελλάδα

Ζέρβας: «Δεν υπάρχει εξέλιξη για Ναν, θέλει ακόμα NBA - Δύσκολα θα τον περιμένει ο Ολυμπιακός»

Ο Νίκος Ζέρβας αναφέρθηκε στο πρώτο «υψηλού επιπέδου» φιλικό του Ολυμπιακού με τη Ζάλγκιρις (22/9, 21:30) αλλά και στην περίπτωση του Κέντρικ Ναν.

Τα πιο δυνατά του τεστ στη μέχρι στιγμής προετοιμασία θα δώσει ο Ολυμπιακός στο τουρνουά «Νεόφυτος Χανδριώτης», όπου θα αντιμετωπίσει τη Ζάλγκιρις Κάουνας (22/9, 21:30, COSMOTE SPORT 4) και τη Μακάμπι Τελ Αβίβ (23/9, 19:00, COSMOTE SPORT 4).

O Nίκος Ζέρβας έδωσε στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 το ρεπορτάζ της ομάδας ενόψει των δύο αγώνων αυτών, ενώ αναφέρθηκε και στα μεταγραφικά, με τους Πειραιώτες να ψάχνουν τον γκαρντ που θα κλείσει το ρόστερ.

Όσον αφορά το φιλικό με τη Ζάλγκιρις τόνισε: «Η χθεσινή προπόνηση ήταν η πρώτη με απαρτία. Σήμερα έχει την πολυτέλεια ο Μπαρτζώκας να διαλέψει ποιους θα παρατάξει, θα έχει 14 παίκτες. Δεν είμαι σίγουρος αν θα παίξουν με τη Ζάλγκιρις οι Γκος και ΜακΚίσικ, πιο πιθανό με τη Μακάμπι. Μιλουτίνοβ και Φαλ θα παίξουν κανονικά».

Για τα σενάρια περί συμφωνίας με τον Κέντρικ Ναν, είπε: «Δεν υπάρχει κάποια εξέλιξη με αυτή την περίπτωση. Βρίσκεται ακόμα στη λίστα, όμως θέλει να περιμένει πολύ το ΝΒΑ και δεν νομίζω ότι θα κάνει τόση υπομονή ο Ολυμπιακός. Πλησιάζει ωστόσο η ώρα της τελευταίας μεταγραφής. Ο Ολυμπιακός έχει κάνει τις προτάσεις του και περιμένει τις εξελίξεις, να ξεκαθαρίσει και η κατάσταση στο NBA».

Ακούστε το ηχητικό απόσπασμα:

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x