Ελλάδα

Ζέρβας: «Δύσκολα φέτος στο ΝΒΑ ο Βεζένκοφ-Κοντά σε ανανέωση ο Ντόρσεϊ»

Ο Νίκος Ζέρβας αναφέρθηκε στα δεδομένα για Βεζένκοφ και Ντόρσεϊ στον Ολυμπιακό.

Πιο πιθανό είναι να δοκιμάσει το 2023 παρά φέτος στο ΝΒΑ ο Σάσα Βεζένκοφ, όπως τόνισε στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Νίκος Ζέρβας.

«Αυτή τη στιγμή στο μυαλό του δεν έχει 100% να πάει στο ΝΒΑ. Θεωρεί πως έχει πράγματα να βελτιώσει για να δοκιμάσει εκεί και δεν θέλει απλώς να πάει εκεί για να πάει, αλλά για να έχει σημαντικό ρόλο. Αυτά βέβαια μπορεί να αλλάξουν αν οι Κινγκς μιλήσουν μαζί του, αλλά δεν το βλέπω πολύ εύκολο να γίνει. Υπάρχει buy out λίγο πάνω από 1 εκατ. και αν οι Κινγκς τον θέλουν, θα πρέπει να πληρώσουν. Πιο πιθανό είναι να γίνει κάτι του χρόνου», ανέφερε.

Όσο για τις συζητήσεις με τον Τάιλερ Ντόρσεϊ για νέο συμβόλαιο; «Είναι σε πολύ καλό δρόμο οι επαφές του Ντόρσεϊ με τον Ολυμπιακό και κάθε μέρα που περνά είναι όλο και πιο κοντά να υπογράψει. Υπάρχει μικρή διαφορά, που όμως δεν είναι ικανή να χαλάσει τη συμφωνία. Θα πάρει μια γενναία αύξηση και να υπάρχει ένας όρος για το ΝΒΑ το καλοκαίρι του 2023. Αν μείνει ο Ντόρσεϊ, ο Ολυμπιακός θα πάει για τρεις ξένους, ένα 3-4άρι, ένα 4-5άρι και ένα 5άρι».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x