Ελλάδα

Ζέρβας: «Δύσκολα στο Βελιγράδι με Μακάμπι ο Μιλουτίνοφ, έχει τα μάτια του στην αγορά ο Ολυμπιακός»

Ακούστε το ρεπορτάζ του μπασκετικού Ολυμπιακού από τον Νίκο Ζέρβα στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

Τα τελευταία νέα του μπασκετικού Ολυμπιακού, μετά τη νίκη-ξέσπασμα επί του Προμηθέα και ενόψει της διαβολοβδομάδας στην Ευρωλίγκα, μετέφερε ο Νίκος Ζέρβας στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

«Δύσκολο πολύ, τουλάχιστον για της Τρίτης. Όπως και αν το κάνουμε, είναι ένα κάταγμα στο δάκτυλο. Είναι ρίσκο να βάζεις έναν παίκτη συνέχεια. Έχει προπόνηση αύριο το πρωί στο ΣΕΦ ο Ολυμπιακός και θα ξεκαθαρίσει του Σίκμα. Αν βγάλει την προπόνηση, θα δώσει μία λύση στο επόμενο ματς» , ανέφερε αρχικά ο ρεπόρτερ της ομάδας

«Το χθεσινό παιχνίδι έμοιαζε για τον Ολυμπιακό, αφού η περιρρέουσα ατμόσφαιρα δεν ήταν καλή. Ο Γουόκαπ μετά από καιρό ήταν πάρα πολύ καλός, έχοντας πολύ καλή παρουσία και στην άμυνα. Στον Ολυμπιακό αντιλαμβάνονται πως αυτή η πτώση είναι αναμενόμενη. Το ζητούμενο είναι να μην παίζει 30+ λεπτά σε κάθε ματς. Είναι μία συνθήκη που καλείται να ξεπεράσει…», πρόσθεσε.

Για το ενδεχόμενο μεταγραφής, υποστήριξε: «Ο Ολυμπιακός σίγουρα έχει τα μάτια του στην αγορά, αλλά δεν αλλάζει τακτική από τα αποτελέσματα. Ο Μπαρζώκας θέλει να δει την ομάδα να παίζει όλη μαζί και μετά να πάρει τις αποφάσεις του. Το έχουμε πει από το καλοκαίρι όλο αυτό για το κενό στον ψηλό, ενώ έχει ανέβει το επίπεδο στο ελληνικό πρωτάθλημα και υπάρχουν και τα απαιτητικά ευρωπαϊκά ματς».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x