Τα τελευταία νέα του μπασκετικού Ολυμπιακού μετέφερε μέσω του αέρα του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Νίκος Ζέρβας.

Ο ρεπέρτερ των «ερυθρόλευκων» στάθηκε αρχικώς στο σπουδαίο διπλό επί της Παρτίζαν και στον… απόηχο και τα κέρδη της ομάδας από τη νίκη αυτή, καθώς ουσιαστικά έχει «κλειδώσει» την εξάδα ενώ κοιτά για το πλεονέκτημα έδρας. Όπως τόνισε: «Πριν από 2,5-3 μήνες δεν ήταν βέβαια η εξάδα. Όμως έκανε τρομερό δεύτερο γύρο, μαζί με τον Παναθηναϊκό είναι από τις πιο φορμαρισμένες ομάδες της Ευρώπης».

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στην επιστροφή των Μιλουτίνοφ και Πετρούσεφ στην αγωνιστική δράση, η οποία και θα ξεκαθαρίσει μέσα στις επόμενες ημέρες. Πάντως, το σίγουρο είναι πως ο Ολυμπιακός θα μπει στην τελική ευθεία με όλα του τα «όπλα διαθέσιμα.

Τέλος, ερωτηθείς για τον Κίναν Έβανς, εξέφρασε την άποψή του πως ο γκαρντ της Ζαλγκίρις είναι πιο πολύ παίκτης Μπαρτζώκα σε σχέση με τον Μάικ Τζέιμς, ενώ και του ίδιου του αρέσει το στιλ παιχνιδιού του Έλληνα κόουτς.

«Δείχνει το πράγμα ότι υπάρχει συμφωνία. Δεν σημαίνει ότι ακόμα και να έρθει, πρέπει να φύγει κάποιος. Έψαχνε έναν πολύ καλό γκαρντ ο Ολυμπιακός. Τον Έβανς τον έχει «κυκλωμένο» πολλά χρόνια η ομάδα», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Ακούστε το σχετικό απόσπασμα:


Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x