Ελλάδα

Ζέρβας: «Εκεί πρέπει να εστιάσει με τη Ρεάλ ο Ολυμπιακός-Δεν σημαίνει κάτι για το μέλλον του Ράιτ η απόφαση Μπαρτζώκα»

Ο Νίκος Ζέρβας στάθηκε μέσω του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 στο πού πρέπει να κάνει focus ο Ολυμπιακός στον ημιτελικό με τη Ρεάλ Μαδρίτης.

Η Ρεάλ, η ΑΕΚ και ο Ράιτ. Ο Νίκος Ζέρβας μετέφερε μέσω της εκπομπής «Μπάσκετοι» των Χρήστου Ρομπόλη και Παναγιώτη Κεφαλά στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 τα τελευταία νέα του Ολυμπιακού.

Αφού μίλησε για το 2-0 επί των «κιτρινόμαυρων» στα playoffs της Stoiximan Basket League, στάθηκε στην καλή εικόνα του Μιχάλη Λούντζη, επισημαίνοντας: «έχει βελτιωθεί πολύ. Πρέπει να βγάλει παραπάνω τσαγανό. Πρέπει να πιστέψει περισσότερο στον εαυτό του. Είναι ένας εξαιρετικό παιδί».

Σε ερώτηση που δέχθηκε για τον Μόιζες Ράιτ και το αν σημαίνει κάτι η απόφαση του Γιώργου Μπαρτζώκα να τον «κόψει» από το ρόστερ του πρωταθλήματος για το μέλλον του, είπε: «Δεν σημαίνει κάτι για το μέλλον του. Δεν το περίμενα, με το πρωτάθλημα και το Κύπελλο που έκανε απέναντι στον Λεσόρ».

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στο Final-4 της Ευρωλίγκας και αρχικά ξεκαθάρισε ότι Νάιντζελ Γουίλιαμς-Γκος και Σακίλ ΜακΚίσικ θα είναι διαθέσιμοι, ενώ ανέφερε ότι θα έχει περίπου 2.500 φίλους στο πλευρό του ο Ολυμπιακός.

Έπειτα, τόνισε ότι οι «ερυθρόλευκοι» πρέπει να εστιάσουν στο πώς θα κόψουν τη δημιουργία του Καμπάσο, αλλά και να ματσάρουν την ενέργεια των φόργουορντ της «βασίλισσας», όπως και να περιορίσουν τον Ταβάρες.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x