Ελλάδα

Ζέρβας: «Έχει προβάδισμα στο ντέρμπι ο Ολυμπιακός, αλλά μέχρι εκεί»

Τα δεδομένα για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό από την πλευρά του Ολυμπιακού ανέλυσε ο Νίκος Ζέρβας στον αέρα του bwinΣΠΟΡ Fm. Ακούστε τι είπε ο ρεπόρτερ των «ερυθρόλευκων» για το ματς με την Μακάμπι.

Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει τον Παναθηναϊκό για το πρωτάθλημα στο ΣΕΦ για πρώτη φορά μετά από περίπου τρία χρόνια και είναι το φαβορί για την νίκη με βάση την αγωνιστική κατάσταση των δύο ομάδων.

Όπως τόνισε όμως ο ρεπόρτερ της ομάδας Νίκος Ζέρβας, τα ντέρμπι είναι πάντα ντέρμπι και δεν περιμένει παρά την περιρρέουσα ατμόσφαιρα εύκολη επικράτηση των «ερυθρόλευκων». «Σε οποιαδήποτε κατάσταση και αν βρίσκονται οι δύο ομάδες τα αποτελέσματα είναι διαφορετικά απ’ ότι περιμένουν οι πολλοί. Σίγουρα ο Ολυμπιακός έχει ένα προβάδισμα αλλά μέχρι εκεί. Το ντέρμπι άλλωστε πέραν ενδεχομένως της πρώτης θέσης στην κανονική περίοδο δεν κρίνει τίποτα» ανέφερε στον αέρα του bwinΣΠΟΡ Fm 94,6.

Ακούστε επίσης τι είπε για την κατάσταση του Λιβιό Ζαν Σαρλ, το παιχνίδι με την Μακάμπι, την πολύ καλή σχέση που έχει χτίσει ξανά με το κοινό της η ομάδα και το απόλυτο 3/3 που είχαν οι «ερυθρόλευκοι» στις μεταγραφές του καλοκαιριού με Ντόρσεϊ, Φαλ και Γουόκαπ.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x