Ελλάδα

Ζέρβας: «Κυριαρχικός Ολυμπιακός σε συνέχεια από πέρσι, θέλει ακόμα δουλειά»

Ακούστε πως σχολίασε ο ρεπόρτερ του Ολυμπιακού, Νίκος Ζέρβας, την εμφατική νίκη των «ερυθρόλευκων» επί του Παναθηναϊκού στον τελικό του Super Cup.

Στην κατάκτηση του φετινού Super Cup της Ρόδου και στην εμφατική νίκη του Ολυμπιακού επί του Παναθηναϊκού με 75-51 στον τελικό της διοργάνωσης, αναφέρθηκε στον αέρα του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Νίκος Ζέρβας.

Ο ρεπόρτερ των «ερυθρόλευκων» αναφέρθηκε αρχικώς στην τρομερή ομοιογένεια και τους αυτοματισμούς που βγάζει το σύνολο του Γιώργου Μπαρτζώκα, απόρροια της δουλειάς των τελευταίων 2-3 ετών, τονίζοντας πως αυτή η νίκη είναι μια συνέχεια της περσινής σεζόν.

Παράλληλα, στάθηκε στο γεγονός πως η αποψινή εικόνα των «πρασίνων» δεν αντικατοπτρίζει σε καμία περίπτωση τη δυναμική της ομάδας, αναφέροντας χαρακτηριστικά πως το παιχνίδι της ερχόμενης Πέμπτης στην πρεμιέρα της Ευρωλίγκας θα είναι τελείως διαφορετικό.

Τέλος, στάθηκε και στην κίνηση της ομάδας να δώσει το βαρύτιμο τρόπαιο στον Γιώργο Μπαρτζώκα, δείχνοντας και με αυτό τον τρόπο την στήριξή τους στον Έλληνα τεχνικό.


Ακούστε το σχετικό απόσπασμα:


Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x