Ελλάδα

Ζέρβας: «Μία ξεχωριστή γιορτή στο ΣΕΦ, αντάξια της αξίας του Σπανούλη»

Ακούστε το ρεπορτάζ του μπασκετικού Ολυμπιακού από τον Νίκο Ζέρβα στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

Τα τελευταία νέα για την εκδήλωση της ΚΑΕ Ολυμπιακός προς τιμήν του Βασίλη Σπανούλη, απόψε στο ΣΕΦ και για το φιλικό με την Αρμάνι Μιλάνο στο φαληρικό γήπεδο, μετέφερε ο Νίκος Ζέρβας στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

«Ήταν μία πανέμορφη βραδιά. Όλο το ευρωπαϊκό μπάσκετ ήταν εκεί, σε έναν μαγικό χώρο. Σε ένα… πρόγευμα για ό,τι θα γίνει σήμερα. Μύριζε… πορτοκαλί θεά. Όλος ο Ολυμπιακός, η Μιλάνο, η έκπληξη του Σάσα Βεζένκοφ και ο Αντρέ Βατούτιν. Επίσης, ο Γιώργος Καραγκούνης βρέθηκε. Πρέπει να εξάρουμε και την πρωτοβουλία του Ολυμπιακού να καλέσει τον Παναθηναϊκό, που έπαιξε ο Σπανούλης, αλλά και την κίνηση από μεριάς Παναθηναϊκού να τιμήσει με την παρουσία του τον Σπανούλη. Ήταν και ο Άντιτς, που παραμένει συνδεμένος με την ομάδα και τον Σπανούλη. Πολύ όμορφη η ατμόσφαιρα και ο χώρος ήταν πολύ ωραίος. Ο παλιός Παναθηναϊκός, ο Νίκος Ζήσης…», ανέφερε αρχικά ο ρεπόρτερ της ομάδας.

Και συνέχισε με το σημερινό… μενού, λέγοντας: «Έχουν κρατήσει μυστικά τα της εκδήλωσης. Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο ήταν μία έκπληξη, αλλά γέννησε η γυναίκα του. Αυτό που ξέρω είναι πως έχει γίνει τρομερή δουλειά στο ΣΕΦ, με πρωτοποριακά οπτικοακουστικό υλικό που παρουσιάζεται για πρώτη φορά στην Ελλάδα. Δεν θα πάρει κανείς άλλος τη φανέλα με τον Νο7. Θα υπάρξουν πολλές εκπλήξεις και για τα παιδιά, ενώ ο κόσμος θα πάρει μία πρόγευση από την κατάσταση που θα επικρατεί στο ΣΕΦ όταν θα περάσει και τυπικά στα χέρια της ΚΑΕ το γήπεδο».

Ακούστε τα αμιγώς αγωνιστικά ενόψει και του φιλικού με το Μιλάνο

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x