Ελλάδα

Ζέρβας: «Φανερά άδειος ο Ολυμπιακός, πρέπει να αλλάξει πρόσωπο»

Ο Νίκος Ζέρβας σχολίασε στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 το Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός και τόνισε ότι οι «ερυθρόλευκοι» πρέπει να βελτιωθούν για να κατακτήσουν το πρωτάθλημα. Τι είπε για Βεζένκοφ ενόψει Game 3.

Την άποψη ότι ο Ολυμπιακός πρέπει να παρουσιάσει καλύτερη εικόνα στη συνέχεια των τελικών της Basket League ώστε να φτάσει στον στόχο του εξέφρασε ο Νίκος Ζέρβας.

Ο ρεπόρτερ των Πειραιωτών, μιλώντας στην εκπομπή «Πρεσάρισμα» των Βάιου Τσούτσικα και Τάσου Νικολογιάννη στον bwinΣΠΟΡ FM 94.6, ανέφερε αρχικά: «Είναι φανερά άδειος ο Ολυμπιακός, έχει πάρει καλό βαθμό στην τακτική ο Παναθηναϊκός».

Σε ό,τι αφορά το χθεσινό ματς είπε: «Του έκατσαν και πολλά προβλήματα. Έπαιξε ρόλο η αποβολή του Γουόκαπ, για να μην μπορέσει να παίξει ο Ολυμπιακός. Δεν ανταποκρίθηκε ο Λούντζης, ήταν αρνητικοί Λαρεντζάκης και ΜακΚίσικ».

Παράλληλα, αναφέρθηκε στο γεγονός ότι απουσιάζει ο Κάνααν από τους τελικούς (ως 7ος ξένος), ο οποίος προτιμήθηκε έναντι του Μπλακ, τον οποίο στερείται ο Γιώργος Μπαρτζώκας λόγω τραυματισμού. «Για να το ήξερε ότι θα συμβεί θα έπρεπε να είχε μία… σφαίρα», είπε χαριτολογώντας.

Καταλήγοντας, τόνισε ότι «Ο Ολυμπιακός πρέπει να ηρεμήσει. Ξεκάθαρα πρέπει να αλλάξει πρόσωπο για να πάρει το πρωτάθλημα, πρέπει να πάρει πράγματα και από άλλους παίκτες».

Στο μέτωπο των απουσιών είπε ότι ο Βεζένκοφ απέφυγε τα χειρότερα, ωστόσο είναι εξαιρετικά αμφίβολος για το Game 3 της Κυριακής, αλλά ο Σλούκας θα αγωνιστεί κανονικά.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x