Ελλάδα

Ζέρβας: «Ο Ολυμπιακός κερδίζει τον κόσμο του, εκτοξεύτηκαν τα διαρκείας»

Ο Νίκος Ζέρβας μίλησε για τις πειστικές εμφανίσεις του Ολυμπιακού που κερδίζει την εμπιστοσύνη του κόσμου του και φέρνει… διαρκείας.

Οι άκρως ενθαρρυντικές εμφανίσεις του Ολυμπιακού έχουν ικανοποιήσει τον κόσμο του, κάτι που αποτυπώνεται και από την αυξημένη κίνηση στα διαρκείας, όπως τόνισε στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Νίκος Ζέρβας.

«Ο Ολυμπιακός έχει παρουσιάσει ως τώρα πολύ καλά δείγματα και κερδίζει τον κόσμο του. Η ζήτηση στα διαρκείας έχει εκτοξευτεί από την περασμένη Παρασκευή και δεν αποκλείεται τελικά να διατεθούν και τα 3.500 διαρκείας που κυκλοφόρησε η ΚΑΕ. Επίσης αναμένεται πολύς κόσμος την Παρασκευή απέναντι στη Ρεάλ, πιθανώς να υπάρχει και sold out με 8.000 θεατές», ανέφερε.

Πάντως τόνισε πως ο Ολυμπιακός μάλλον θα χρειαστεί και… κανονικό 13ο παίκτη. «Θεωρώ απίθανο να βγει η σεζόν με 12 παίκτες. Μακάρι να μην προκύψει κανένα πρόβλημα, με τραυματισμούς ή κορωνοϊό, αλλά είναι πολύ δύσκολο. Γι’ αυτό θα πρέπει ο Ολυμπιακός όταν βρεθεί ο κατάλληλος παίκτης να προσθέσει ένα ακόμη στέλεχος στο ρόστερ του, ώστε να είναι πιο πλήρης», τόνισε.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x